TROJE | Sara Loc
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
SARA LOC je spisateljica i scenarista već petnaest godina. Kao tinejdžerka, bežala je od kuće i živela na ulicama Pariza. Nekoliko romana napisala je pod različitim pseudonimima samostalno ili u saradnji sa drugim autorima. Tako je nastala serija horora Downside, erotskih romana Girls Walks Into i trilogije Deadland koju je napisala zajedno sa svojom dvadesetdvogodišnjom kćerkom. Takođe je autor izvanrednih trilera, horora i autobiografija. Obožava životinje i brze automobile. Živi u Kejptaunu sa porodicom. Pročitaj više

TROJE

Oblast: Avantura
ISBN: 978-86-10-00966-8
Format: 145x205
br. str.: 390
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Četiri avionske nesreće. Troje preživelih. Religiozni fanatik koji uporno tvrdi da su oni predskazanja apokalipse. Šta ako je u pravu?

Javnost je uznemirena kada se četiri putnička aviona istovremeno sruše na različitim kontinentima. Dok se suočavaju sa globalnom panikom, najviši državni zvaničnici istražuju uzrok nesreća. Ne veže ih ništa drugo osim činjenice da je u svakoj olupini pronađeno po jedno preživelo dete. Četvrta preživela, Pamela Mej Donald, na samrti ostavlja poruku na telefonu, upozorenje na opasnost koja dolazi.

Niko nije mogao da predvidi misteriozni razvoj događaja i brzinu kojom će nastupiti. Nižu se nagađanja, sumnje, teorije: neke intrigantne i fantastične, neke zastrašujuće. Hoće li istina promeniti svet kakav poznajemo?

Ovde su. Ja sam...Dolaze po mene. Uskoro ćemo svi otići. Svi do jednoga.

Poruka koja će promeniti vaš pogled na svet. Dan koji se ne zaboravlja. Avantura koja ostavlja bez daha.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar