Vulkan Izdavastvo | Knjiga | DVANAESTI UVID: ČAS ODLUKE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DŽEJMS REDFILD rođen je 1950. blizu Alabame. Izučavao je istočnjačku filozofiju, naročito taoizam i zen. Knjigu Celestinsko proročanstvo objavio je sam 1993, i ona se dugo zadržala na samom vrhu top-lista, štampana je u preko 20 miliona primeraka i prevedena je na 34 jezika. Po knjizi je snimljen i istoimeni film za koji je Redfild pisao scenario. Pročitaj više

DVANAESTI UVID: ČAS ODLUKE

Oblast: Fantastika
ISBN:
Format: 145x205mm
br. str.: 216
povez: broš
Pismo:
Cena: 649,00 DIN
Na sajtu: 519,00 DIN
Ušteda: 130,00 DIN
Majanski kalendar se završava 21. decembra 2012. godine. Mnogi to tumače kao apokaliptiči znak. Ali da li je zaista?

U dugo išcekivanom cetvrtom delu Celestinskog proročanstva, Redfildov junak nastavlja napetu avanturu ka suštinskoj spoznaji novog talasa tolerancije i integriteta, nastalog nakon godina sukoba, surovih okršaja i sveprisutne iskvarenosti. 

Upravo se pojavio još jedan delic drevnog, misterioznog rukopisa koji opisuje tajni pristup duhovnosti, koji tiho pristiže u drugoj deceniji XXI veka. Meutim, rukopis je dostupan samo u fragmentima. Kako bi odgonetnuli njegovo znacenje, junaci romana krecu u potragu za ostatkom rukopisa. Njihovom pohodu suprotstavljaju se pak mocne politicke sile i religijski ekstremisti koji žele da zaustave ova duhovna otkrica.

Redfild ispituje slicnosti i razlike izmeu vladajucih religija u svetu, otkrivajuci nam suštinske poruke koje se nalaze u njima – poruke koje ce unaprediti naše dosadašnje iskustvo o duhovnosti i stvoriti nov talas spoznaje, koji ce zauvek izmeniti naš život i svet.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar