Vulkan Izdavastvo | Knjiga | MOJA PRELEPA ŠPIJUNKA - II Izdanje
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
KOLIN FALKONER rođen je 1953. u Londonu. Sa dvadeset godina preselio se u Australiju, gde je u početku radio kao taksista i gitarista, a zatim se zaposlio u marketinškoj agenciji. Godine 1984. seli se u Sidnej, kako bi započeo karijeru pisca. U početku je pisao tekstove za lokalne novine, radio i TV emisije. Paralelno sa karijerom pisca, radio je i kao volonter u medicinskoj ambulanti i pomagao je ljudima. Njegove knjige prevedene su na 17 jezika, a najpopularnija, Sultanov harem – Sulejman Veličanstveni, samo je u Nemačkoj prodata u preko 150.000 primeraka. Pročitaj više

MOJA PRELEPA ŠPIJUNKA - II Izdanje

Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 145x205mm
br. str.: 296
povez: broš
Pismo:
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
Godina je 1940. Evropa je u ratu, a britanski špijun Nik Dejvis nalazi se na diplomatskoj službi u Bukureštu.

Centar mode, umetnosti i kulture, sa lepim bulevarima, pa čak i trijumfalnom kapijom, Bukurešt je poznat kao mali Pariz. Međutim, ubrzo stižu nacisti i gradom počinje da vlada teror. Kada Nik iz nevolje izbavi lepu i tajanstvenu Danijelu Simoniči, ljubavnicu nemačkog biznismena, njegov život zauvek se menja. Između njih dvoje rađa se velika ljubav i Danijela ubrzo počinje da špijunira za Nika. Ali ko je Danijela Simoniči? Koga ona zaista voli? I za koga ona zapravo špijunira?

Moja prelepa špijunka nezaboravna je ljubavna priča sa dramatičnom pozadinom sjajne istorijske proze. Nik je heroj u kojeg ćete se zaljubiti, Danijela je žena koju nikada nećete zaboraviti...
Nastasija Conić
Ne mogu da odlučim koja mi je draža, ona ili Anastazija. Obe su fascinantne. Drugi naziv knjige je Istanbul, što govori da se u radnja dešava u Istanbulu, ali je razlog knjige Bukurešt, tu sve počinje i sve se završava. Neprovcenjivo dobro prikazije težak život tokom rata iz sva tri ugla (Jevreja, nacista i sasvim običnih ljudi), priča o iskrenoj i čistoj ljubavni koja krije mračne tajne. Ostavlja bez daha i čita se u suzama.
Ivana Davinić
Divna knjiga,uživala sam čitajući je
Slobodanka Nedeljkovic
Nik voli Danijelu potpuno i nesebicno. Od momenta kada ju je ugledao potpuno je opsednut najcistijom ljubavlju. Nadahnuta ljubavna prica se preplice sa opisima ratnih stradanja Rumunskih Jevreja. Treba pricitati, svakako!
Dodajte svoj komentar