DŽEJMI OLIVER I FOODTUBE: POSLASTICE | Džema Vilson
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Kuvari

DŽEMA VILSON je vlasnica pekare Krambs & dojliz i, bez ikakve sumnje, pravi ekspert za peciva i kolače – kvalitet njenih proizvoda zaista je vrhunski. Omiljeni predmet u školi bio joj je likovno i stoga se upisala na Fakultet umetnosti u Kambervelu u želji da studira grafički dizajn, ali tamo se osećala izgubljeno, pa je posle druge godine napustila studije, ubeđena da je potpuno izgubila svoju kreativnost. Tek kada je otkrila poslastičarstvo, shvatila je da je pronašla oblast u kojoj njene stvaralačke sposobnosti mogu da dođu do potpunog izražaja. Njeni kolači upravo jesu to – čista umetnost! Pročitaj više

DŽEJMI OLIVER I FOODTUBE: POSLASTICE

Oblast: Kuvari
ISBN: 978-86-10-01561-4
Format: 145x205
br. str.: 128
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Džejmi Oliver i njegove kolege sa FoodTube kanala napravili su sjajne mini-kuvare koji sadrže recepte za najpopularnija i najpraktičnija jela. 
Džema Vilson je kraljica kapkejkova FoodTube-a. Ova knjiga sadrži četiri poglavlja prelepih sezonskih recepata i otkriva vam sve što je bitno da znate kako biste tokom čitave godine spremali neodoljive đakonije.

Ova sjajna knjižica sadrži 50 recepata za spektakularne kolače, koje je Džema razvrstala u grupe nazvane po godišnjim dobima, tako da ćete na raspolaganju imati odličan izbor poslastica za svako doba godine. Knjiga možda jeste mala, ali je puna sjajnih recepata i služiće vam godinama.

Džema će vam na svoj karakterističan način, neposredno i s puno ljubavi, objasniti kako da napravite veličanstvene i neverovatno ukusne poslastice – od osnovnih i jednostavnih kolača do onih koji oduzimaju dah i za koje nećete verovati da su vaših ruku delo. Uz to će vam otkriti sve bitne tajne, preporuke i savete, koji će vam uliti samopouzdanje i omogućiti vam da sve ove fantastične poslastice napravite sami kod kuće. Ništa ovde nije previše komplikovano, tako da nemate izgovora – probajte sve.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar