Vulkan Izdavastvo | NOVA RUBRIKA OD A DO Š
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
sreda, 12. septembar 2018.
NOVA RUBRIKA OD A DO Š
Vulkan izdavaštvo ima lepu vest koja će obradovati sve ljubitelje domaće književnosti. U našoj novoj rubrici Od A do Š saznaćete sve što niste znali o vašim omiljenim piscima.

Svet književnosti je magičan i kad se jednom nađemo u njemu, ostaćemo tu zauvek. Knjige postanu naši najbolji prijatelji i naše najveće radosti. Neke pročitamo u dahu, ali ih isto tako brzo zaboravimo. Neke dobijemo na poklon, a neke kupimo sami. Pored nekih rastemo, ali ih nikada ne otvorimo, jer nam se ne dopada boja njihovih korica. Neke druge nas privuku bojom ili naslovom, ali već na prvim stranama shvatimo da to ipak nije knjiga za nas. Neke mirišu tako da svaki put kad osetimo njihov miris, odlutamo tamo gde smo nekad bili. Neke želimo da čitamo ponovo, a one najlepše nam promene život.

Svako od nas se bar jednom u životu zapitao kako izgleda piščev svet izvan knjige. U našoj novoj rubrici Od A do Š imaćete priliku da upoznate pisce na sasvim drugačiji način i da zavirite u dosad neotkrivene delove njihovog sveta, jer kako je zapisao Ivo Andrić: Od onog što nije bilo i što nikad neće biti, prave vešti pisci najlepše priče o onom što jeste.