Vulkan Izdavastvo | Knjiga | DUHOVI DIVLJINE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DŽEJN DŽONSON rođena je 1960. godine u Kornvolu i u svetu knjige je već 20 godina: kao prodavac, izdavač i pisac. Ona je odgovorna za objavljivanje Tolkinovih dela osamdesetih i devedesetih godina XX veka i radila je na trilogiji Pitera Džeksona Gospodar prstenova. U Maroku je boravila kako bi istražila priču o otetom članu jedne lokalne porodice, koji je prodat kao roblje u Severnoj Africi. Vrativši se u London, dala je otkaz, prodala stan i preselila se u Maroko. Tamo se udala i nastavila da piše knjige. Napisala je i nekoliko veoma popularnih knjiga za decu. Pročitaj više

DUHOVI DIVLJINE

Oblast: Istorijski romani
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 460
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Autorka knjige Deseti dar pripoveda još jednu egzotičnu priču o potrazi za izgubljenom ljubavi, dalekim predelima i avanturama koje traju generacijama.

„Draga Izabela, na tavanu ćeš pronaći kutiju na kojoj piše tvoje ime...“

Kada Izabelin otac, čuveni arheolog, umre, za sobom ostavlja zagonetku. Ona u jednoj kutiji pronalazi tajanstveni afrički medaljon zbog kojeg je prinuđena da pođe u daleki Maroko. Kada na putu umalo nastrada, počinje da sumnja da se upustila u previše opasnu avanturu. Međutim, Taib, čovek koji ju je spasao, poznaje peščane sprudove i narode koji žive u pustinji i ponudiće joj pomoć u otkrivanju neverovatne istorije medaljona.


Putem koji vodi preko užarenog pustinjskog peska, Putem soli, Izabelina priča prepliće se sa pričom o nomadskoj princezi Marijarti i njenom ljubavniku. Medaljon koji Izabela nosi skriva povest o ranjenim dušama i ljubavi koja je uspela da procveta ni iz čega.

Gordana Kostadinovic
Fantastica prica,moja preporuka.
Djordjevic Dragan
sjajan autor...steta sto ne prevedete jos koju njenu...tako divno opisan Maroko da sam morao odmah sutradan do agencije da uplatim...
Katarina Stanojković
Interesantna knjiga
Gavric Vesna
Predivna knjiga.
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar