SEDAM NAVIKA USPEŠNIH LJUDI | Stiven R. Kavi
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
STIVEN R. KAVI (1932–2012) po magazinu Tajm svrstan je među 25 najuticajnijih Amerikanaca. Širio je ideju o tome da svaki čovek može istinski kontrolisati svoju sudbinu dubokim, ali ipak jednostavnim smernicama. Kao međunarodno priznati ekspert u oblasti liderstva, stručnjak za porodične odnose, nastavnik, konsultant i autor popularnih dela, svojim učenjem pozitivno je uticao na milione ljudi. Pročitaj više

SEDAM NAVIKA USPEŠNIH LJUDI

Oblast: Popularna psihologija
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Autor Stiven R. Kavi predstavlja holistički, integrisani, principijelni način rešavanja ličnih i profesionalnih problema. Sa prodornim shvatanjima i prikladnim anegdotama, Kavi korak po korak otkriva put življenja s pravdom, integritetom, iskrenošću i ljudskim dostojanstvom – principima koji nam ulivaju sigurnost da prihvatimo promenu i mudrost, i da iskoristimo prednosti koje ostvarujemo tom promenom.

„Kavi ističe trajne istine koje se primenjuju u porodici, poslu i društvu uopšte, poštedevši nas ’psihotrućanja’ koje dominira u većini današnje literature o ljudskim odnosima. Ova knjiga nije fotografija, već proces, i trebalo bi je tako tretirati. Stiven Kavi nije ni optimista ni pesimista, već posibilista jer veruje da sami sebi možemo da otvorimo vrata promene. Postoji mnogo više od sedam dobrih razloga da pročitate ovu knjigu.”
– Stiv Labunski, izvršni direktor Udruženja međunarodnih radio&TV medija

„Ova inspirativna knjiga Stivena Kavija nesumnjivo će biti psihološki priručnik novog milenijuma. Principi o kojima piše su univerzalni i mogu da se primene u svakom aspektu života. Ti principi su kao opera. Ne izvode se tako lako a moraju da se vežbaju!”
– Ariel Bajbi, mecosopran, Metropoliten opera

„Pobeđivanje je navika. Baš kao i gubljenje. Dvadeset pet godina iskustva, razmišljanja i istraživanja ubedili su Kavija u to da sedam navika razlikuje zdrave, srećne i uspešne ljude od onih koji gube, odnosno onih koji moraju da žrtvuju značaj i sreću zarad uspeha u užem smislu.”
– Ron Zemke, koautor knjige Granica servisa i američki servis
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar