Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ANONIMNA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
GRIR HENDRIKS je provela više od dve decenije kao urednik u izdavačkoj kući Simon & Schuster. Pre toga radila je za časopis Allure, a master rad u oblasti novinarstva odbranila je na Univerzitetu Kolumbija. Njeni članci su se pojavljivali u Njujork tajmsu i Pablišers vikliju.SARA PEKANEN je rođena u Njujorku. Radila je kao novinarka za USA Today i izveštavala o Kapitol hilu. Potom je pisala za Baltimore Sun i intervjuisala razne poznate ličnosti. Pročitaj više

ANONIMNA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-03372-4
Format: 145x205
br. str.: 304
povez: mek
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je U Pripremi Obavesti me kad bude dostupan
Privučena lakom zaradom, Džesika Faris pristaje da učestvuje u istraživanju o etici i moralu koje sprovodi istaknuti njujorški psihijatar. Ipak, onog trenutka kada kroči u sobu 214, bezličnu prostoriju u kojoj je čeka laptop sa porukom na ekranu, nešto joj govori da je možda pogrešila.
Da li ste sposobni da budete potpuno iskreni?
Možete li da izgovorite laž, a da ne osetite krivicu?
Da li ste ikada duboko povredili nekoga do koga vam je stalo?

Polako, pitanja zagonetne doktorke Šilds postaju sve upornija, ličnija, opasnija. Kao da zna o čemu Džes razmišlja… i šta krije. A kada od nje zatraži da se iz sobe 214 preseli u stvarni svet, biće prekasno da se povuče iz igre. Jer je Džesika, sada već zatočenica suptilne mreže ljubomore, zavere i opsesije, savršen kandidat za ono što doktorka Šilds ima na umu. Barem dok ne otkrije da je istu sudbinu doživela i žena pre nje.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar