TAJNA | L. Mari Adlin
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
L. MARI ADLIN je pseudonim tajanstvene autorke svetskog bestselera prevedenog na više od 30 jezika. Pročitaj više

TAJNA

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-00044-3
Format: 145x205mm
br. str.: 224
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Život Kesi Robišo postao je jednoličan kao i smeđa košulja koju nosi dok konobariše u jednom malom kafiću u Nju Orleansu. Nakon što joj je pre šest godina umro muž, život joj se sveo na odlaske i dolaske sa posla i ona čezne za čarima izazova.

Kada jedna tajanstvena i prelepa žena zaboravi dnevnik u kafiću, Kesi ne može da odoli a da ga ne pročita. Listajući stranice, otkriva najintimnije detalje njenog života i saznaje za glamurozno tajno društvo u kojem seksualno oslobođene žene pomažu drugim ženama da stupe u dodir s najmoćnijim delom svog bića i ostvare besramne, skrivene želje. Svaka od njih nosi zlatnu narukvicu sa privescima koji simbolično označavaju korake ka sveobuhvatnoj seksualnoj emancipaciji.

Kesi se pridružuje ovom društvu i, korak po korak, ostvaruje svoje fantazije, koje postaju sve intenzivnije i odigravaju se širom Nju Orleansa, ali uglavnom u Zdanju, predivnoj kući koja je sedište Tajne. Malo-pomalo, Kesi će od povučene i stidljive žene koja više ne može da pronađe uzbuđenje u životu evoluirati u ženu razigrane, putene seksualnosti.

Ona je iskoristila svoju priliku za novi početak. Hoćete li i vi?
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar