CVETOVI TAME | Hester Jang
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Hester Jang rođena je u Bostonu, a počela je da se bavi pisanjem još u prvom razredu, kada je pisala o raznovrsnim temama. Na Univerzitetu Tufus diplomirala je engleski jezik, a provela je godinu dana i na studijama u Londonu. Po povratku u SAD, radila je kao učiteljica u predškolskoj ustanovi, i na kraju je rešila da svoje studije završi na Havajima, gde je stekla diplomu iz engleskog jezika. Pročitaj više

CVETOVI TAME

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01664-2
Format: 145x205
br. str.: 328
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Kada njujorška novinarka Čarli Kejts počne da sanja živopisne snove o deci, čini joj se da gubi razum. Ipak, ubrzo shvata da to nisu noćne more, već poruke koje mogu da pomognu i njoj i deci koja joj se priviđaju, samo ako bude uspela da ih dokuči. Kada joj se u snu pojavi jedan dečak i zatraži pomoć, Čarli će se uplesti u misteriozni slučaj nestanka deteta koji nikada nije rešen.
 
Naoružana pozivnicom za boravak na velelepnom imanju moćne porodice Devo, Čarli se upućuje na jug, gde pronalazi nova prijateljstva i neočekivanu romansu koja joj donosi isceljenje duše. Međutim, dok otkriva dugo skrivane tajne o ljubavi, izdaji i ubistvu, činjenice počinju da ukazuju na one kojima najviše veruje – a njene vizije otkrivaju zlo bliže nego što je mogla da zamisli.
Ivana Marcikic
Mogu slobodno da kažem da me je ova knjiga jako iznenadila. Volim knjige koje mogu da me nateraju da i sama pokušam da rešim neke misterije, a ova knjiga je baš to i postigla. Mnogo je lep i stil pisanja, nema nepotrebnih stvari ili informacija u rečenicama. A i oduševilo me što je Čarli i više nego voljan da sve ovo reši, i to bolje od policije koja je na slučaju radila pre 30 godina. Kraj je potpuni šok. Neki od vas će i sumnjati o čemu je reč, ali svejedno ćete reći da to nije moguće, i tek na kraju će vas knjiga oboriti sa nogu. Moja topla preporuka.
Dodajte svoj komentar