Vulkan Izdavastvo | Knjiga | U POTRAZI ZA SREĆOM
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
BARBARA DE ANĐELIS je jedan od najuticajnijih vodiča u polju ličnog i duhovnog razvoja. Baveći se tim poslom preko trideset i pet godina, predavala je svoje učenje preko deset miliona ljudi širom sveta. Pored toga što je autor nekoliko bestselera, takođe se bavi i radom na televiziji, primila je brojne nagrade u svom polju i dalje nastavlja da dopire do duša mnogih.Živi u Santa Barbari, Kalifornija, njeno najskorije delo je Buđenje duše. Pročitaj više

U POTRAZI ZA SREĆOM

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-01994-0
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 280
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Proslavljena autorka bestselera Barbara de Anđelis otkriva kako da nam život postane svet ispunjen svakodnevnim čudima.

Provodite li dane i noći radeći stvari koje vas vesele? Ili veći deo vremena posvećujete stvarima koje vam zauzvrat pružaju najmanje radosti? Kada vam se život bude bližio kraju, da li ćete zaželeti da ste drugačije proveli vreme koje ste imali? Ako bi vam preostalo još samo mesec dana života, šta biste izmenili?

Ovo je knjiga o stvarnim trenucima koji čine život i o tome kako da ih bude što više. Savetuje vas kako da živite ispunjen život sada, a ne kada budete imali više novca, kada nađete pravog partnera ili dostignete idealnu težinu, nego u ovom i u svakom trenutku. Govori o tome kako da ponovo pronađete stvarne trenutke sa svojim partnerom i svojom decom, stvarne trenutke u poslu i zabavi i, više od svega, stvarne trenutke sa samim sobom.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar