UBIJ OCA SVOGA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Sandrone Dacijeri je jedan od najpopularnijih italijanskih autora trilera i krimića. Rođen je 1964. godine, a nekoliko njegovih najpoznatijih romana ekranizovano je u filmove. Radio je raznorazne poslove, deset godina bio je kao kuvar, zatim je radio kao prodavac, portir, lektor, frilens novinar. Više saznajte na: SandroneDazieri.it ili ga zapratite na Tviteru: @SandroneDazeri. Pročitaj više

UBIJ OCA SVOGA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-03188-1
Format: 145x205
br. str.: 368
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN

Veličanstveni triler koji drži čitaoca u krešendu napetosti i neverovatnih obrta.
U jednom parku na periferiji Rima nestao je dečak, a nedaleko od mesta na kojem je poslednji put viđen, njegova majka pronađena je mrtva. Istražitelji veruju da je otac ubica, i da je u napadu besa ubio i sina i negde sakrio njegovo telo. 
Međutim, kada na mesto zločina stigne detektivka Kolomba Kazeli, jasno joj je da nešto nedostaje u toj priči. Više nije u službi, ali je i dalje policajac u duši, i to jedan od najboljih. A njen bivši šef to dobro zna. Zbog toga traži od nje da se uključi u istragu i povezuje je sa stručnjakom za slučajeve nestalih osoba. Njegovo ime je Dante Tore i svi ga smatraju genijem, ali njegove veličanstvene deduktivne sposobnosti prenaglašene su kao i njegove fobije i paranoje. I on je bio otet kao dečak i rastao je u zatočeništvu, pod nadzorom misterioznog čoveka kojeg je znao samo po jednom imenu: Otac.
Dante sada mora da se suoči sa svojom najgorom noćnom morom, jer je u slučaju nestanka dečaka prepoznao Očev potpis. Ali zašto je Otac odlučio da ponovo napadne posle toliko godina? I može li se Kolomba pouzdati u intuiciju svog saradnika ili je Dante postao žrtva sopstvenih duhova iz prošlosti?
 „Definicija romana koji se čita u jednom dahu!“ – Džefri Diver

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar