BRAK IZ RAČUNA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Feliša Kingsli rođena je 1987. godine. Živi u jednom gradiću blizu Modene u Italiji i radi kao arhitekta. Još od dvanaeste godine oseća strast prema pisanju, ide kuda je vodi mašta i neretko se izgubi u mislima i svojim pričama dok priča sa nekim. Njen debitantski roman Brak iz računa bio je druga najčitanija knjiga u Italiji 2017. godine. Pročitaj više

BRAK IZ RAČUNA

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-03356-4
Format: 145x205
br. str.: 304
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN

Novac nije garancija za sreću, ali može da ti promeni život.

Upravo to će se desiti Džemi, pozorišnoj šminkerki slaboj na latinoameričke instruktore plesa, koja živi u skromnom stanu u Londonu, pored svojih roditelja hipika. Baka joj je ostavila neprocenjivo bogatstvo, pod uslovom da se uda za muškarca sa titulom.

To će saznati i Ešford, dvanaesti vojvoda od Berlingama, odrastao u luksuzu, savršen primer engleske aristokratije, predmet maštanja svake debitantkinje. Nakon očeve smrti, otkriva da je na ivici bankrota i rizikuje da izgubi titulu.

Ona je iskrena i romantična, čezne za pravom ljubavi i princom iz bajke. On je uštogljeni večiti neženja plave krvi. Dvoje ljudi iz potpuno različitih svetova, kojima će nepredvidiva sudbina ukrstiti puteve.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar