Pretraži sajt

„Tajna srebrnih klizaljki“ Džeronima Stiltona uskoro u prodaji

30.
11.
2022.

Uzbudljiva avantura na ledu!

Najpoznatiji i najvoljeniji miš na svetu Džeronimo Stilton upustiće se u nove avanture, jer ga očekuje finale najvećeg prvenstva na Ostrvu miševa! Doživite i vi pravu zimsku čaroliju u uzbudljivoj knjizi Tajna srebrnih klizaljki.

U Mišogradu je klizanje postalo prilično popularno. Neposredno pred šampionat Stilton saznaje da neko želi da ukrade par srebrnih klizaljki, nagradu za ovogodišnjeg pobednika. Ali zašto?

Naš junak odlučuje da razotkrije lopova, ali nije baš vešt klizač. Samo nekoliko dana pred finale i Stilton će poleteti na ledu!

Knjige o avanturama Džeronima Stiltona i njegove družine prevedene su na 52 jezika i prodate su u više od 182 miliona primeraka širom sveta! Stilton uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i upotpunjuju zajedničke avanture.

Elizabeta Dami je italijanska spisateljica i autorka serijala o Džeronimu Stiltonu, pod čijim imenom objavljuje knjige. Počela je da piše sa 19 godina, a serijal o Stiltonu piše više od 20 godina.

Tajna srebrnih klizaljki uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.