Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Bestseler Sandej tajmsa „Tajanstveni gost“ uskoro u prodaji

29.
11.
2022.

Kada se obična večera pretvori u košmar

Sa preokretom koji oduzima dah, Tajanstveni gost B. P. Voltera atmosferična je priča smeštena u raskošni svet bogatih londonskih porodica.

Ovaj senzacionalni triler koji istražuje tajne, laži i osvetu otvara se uz prasak – na dan ubistva. Metju leži mrtav za stolom, a Rejčel drži nož u ruci. Ali postoje zagonetke koje treba odgonetnuti. Ko je zaista ubio Metjua?

Metju je savršen muž. Tajtus je savršen sin. Čarli je savršena iluzija, a Rejčel savršen stranac. Čarli, Metju i Tajtus su savršena porodica. Sve dok Rejčel ne uđe u njihove živote. Čarli misli da nešto nije u redu s njom od trenutka kada su se upoznali, ali Metju dopušta da se uvuče dublje u njihov mali idilični svet. Ta odluka će imati razorne posledice i zauvek promeniti njihove živote.

Te noći, četiri osobe ušle su u trpezariju. Jedna nikada nije izašla.

Obična večera pretvara se u pravi košmar. Tajtus je nepomičan od šoka, Metju leži na stolu u lokvi krvi, a Čarli ne skida pogled sa Rejčel, koja zove policiju dok joj je krvavi nož još u ruci.

„Nisam mogla da odložim ovu knjigu, naterala me je da nagađam sve vreme. Vau! Trijumf B. P. Voltera.“ – Suzan Luis, autorka bestselera Forgive Me

„Napeto i sjajno osmišljeno, uvrnuto zarazan roman koji možete dodati na vašu listu.“ – Debi Hauels, autorka bestselera The Vow

„Toliko tajni i laži i tako ubedljiva priča. Nisam mogla da pretpostavim kako će se završiti.“ – Džeki Kabler, autorka bestselera The Perfect Couple

Uzbudljiv psihološki triler Tajanstveni gost uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.