Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Naš zabavni vikend: Aktivnosti u prirodi za svaki vikend u godini“ uskoro u prodaji

21.
11.
2022.

Za decu svih uzrasta (i odrasle!)

Od prolećnih umetničkih projekata, terena sa preprekama na otvorenom i baštovanstva, preko kreativnih stvarčica koje možete praviti u prirodi i ukusnih jednostavnih recepata za zimske dane, knjiga Naš zabavni vikend: Aktivnosti u prirodi za svaki vikend u godini savršena je za svakoga – i svako godišnje doba!

Knjiga sadrži 52 aktivnosti za decu svih uzrasta (i odrasle!), raspoređene prema godišnjim dobima, i ima samo jedan zadatak – da svaki vikend u godini učini posebnim za celu porodicu!

U ovoj knjizi pronaći ćete uzbudljive aktivnosti u kojima možete uživati sa porodicom i prijateljima – jednu za svaki vikend u godini! Ma koje godišnje doba, ma kakvo da je vreme, uvek postoji nešto što možete da radite zajedno.

Bilo da ste napolju ili ušuškani u toploj kući, sve ove aktivnosti su savršena zabava za vas, vašu porodicu i prijatelje. Zato pretvorite vikend u najbolje dane u godini... čitave godine!

Naš zabavni vikend: Aktivnosti u prirodi za svaki vikend u godini sadrži kreativne aktivnosti poput pravljenja kolača, ukusne pite, novogodišnjih ukrasa, kućica za patuljke... Neke od aktivnosti motivisaće mališane da se bave sportom, da se kreativno izražavaju, ali i podstaći će razvoj svesti o očuvanju prirode i zaštiti životne sredine, zahvaljujući idejama za reciklažu predmeta koje više ne koristimo, sadnju cveća, voća ili povrća.

Knjiga dolazi u velikom formatu i može biti sjajan poklon za sve radoznale mališane, ali i njihove roditelje.

Knjiga Naš zabavni vikend: Aktivnosti u prirodi za svaki vikend u godini uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.