Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Nezaboravna čitalačka avantura uz nove Vulkančić knjige

27.
10.
2022.

Knjige u obliku kućice za učenje prvih reči

Za roditelje čiji mališani uče prve reči i tek se upoznaju sa svetom koji nas okružuje Vulkančić ima sjajnu preporuku. Uz knjige u obliku kućice, savršene za melene ruke, radoznali umovi će bogatiti svoj rečnik kroz igru i zabavu. Tomina prodavnica igračaka i Pajina prodavnica kućnih ljubimaca skrivaju čudesni svet oko nas.

Otvorite vrata Pajine prodavnice kućnih ljubimaca i Tomine prodavnice igračaka i otkrijte šta se sve u njima nalazi!

Ove knjižice, idealne za malene ruke, sadrže mnoštvo interesantnih ilustracija koje će najmlađima pomoći da nauče nazive životinja, oblika, igračaka, hrane i još mnogo toga.

Uz ove slikovnice neobičnog formata mališani će pomoću jednostavnih izraza naučiti reči iz svakodnevnog okruženja. Divne ilustracije doprineće uživanju u svakoj stranici.

Na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan pronaći ćete pregršt slikovnica, rečnika, knjižica sa mekim teksturama i magnetima, koje će kod dece podstaći radoznalost i kreativnost i obogatiti im rečnik, i to kroz igru i zabavu.

Obradujte svoje mališane ovim veselo ilustrovanim knjigama. Tomina prodavnica igračaka i Pajina prodavnica kućnih ljubimaca dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i na štandovima Vulkan izdavaštva na Beogradskom sajmu knjiga.