Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Vulkančić knjige na specijalnoj sajamskoj akciji

27.
10.
2022.

Samo danas, 27. oktobra, na sajtu vulkancic.rs, uz redovni popust od 15% odobravamo dodatnih 20% popusta na sva dečja izdanja, a prilikom kupovine tri ili više knjiga ostvarujete popust od još 10%! Isporuka knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Na sajtu vulkancic.rs pronaći ćete pregršt edukativnih i zvučnih knjiga, šarene slikovnice, knjige sa aktivnostima za sve uzraste, omiljene dečje bajke, bojanke, romane, spomenare, biografije, kvizove. Akcijom su oduhvaćeni i HITOVI OVOGODIŠNJEG SAJMA KNJIGA – Isidora Mun ima magične boginje, Dogmen i Ketkid, Crni Lepotan, Lesi se vraća kući...

Stepenice znanja: Dinosauri i Stepenice znanja: Planete pružiće najmlađim čitaocima mnoštvo zanimljivih informacija o životinjama koje su nekada vladale Zemljom i brojne činjenice o planetama, satelitima i ostalim nebeskim telima. Neobični format knjiga zainteresovaće svakog mališana.

Deca će uživati u divnoj priči o magičnom jednorogu i devojčici koja ne odustaje od svojih snova. Poseban dodatak koji knjigu Magični jednorog čini jedinstvenom jeste snežna kugla koja se nalazi na prednjim koricama.

Knjiga Izuzetni naučnici nudi vam pregršt zanimljivih informacija o životima četvorice poznatih naučnika. Čitajte o neverovatnoj hrabrosti Stivena Hokinga, izumima Galilea Galileja, genijalnoj osobenosti Alberta Ajnštajna i putovanjima Čarlsa Darvina. U njihovim otkrićima, koja su promenila svet, zasigurno ćete naći inspiraciju za velika dela.

500 mega mozgalica je zbirka izuzetno zanimljivih zadataka za decu koji će im zaokupiti pažnju. Na zabavan i kreativan način deca će razvijati svoje intelektualne sposobnosti i učiće da budu istrajna u svemu što rade.

Kako da na najbolji način dete nauči da broji? Ako želite da vaše dete brzo i lako nauči brojeve, onda je Kad se knjiga razvuče, brojevi se lako uče pravi izbor za vas. Mališani će naučiti brojeve od 1 do 10 na zabavan način, i to tako što će knjigu razvući u gusenicu dugačku 1,5 m.

Ako volite putovanja i misterije, pridružite se Tea sisterkama u pustolovinama koje oduzimaju dah. Na sajtu vulkancic.rs čekaju vas Avantura na Karibima i Životinje u nevolji.

Upoznajte i novog superheroja u gradu! Marv i megarobot je priča o dečaku koji ostvaruje svoj san i postaje superheroj.

Avanture iz Medine šume je knjiga koja će bez sumnje izmamiti osmeh na licu svakog deteta. Čarobne ilustracije i predivno rimovane pesme povešće male istraživače u nezaboravnu avanturu i upoznati ih sa mnoštvom novih drugara i živopisnih mesta. 

 

NAPOMENE:

* Samo 27. oktobra sva izdanja Vulkančića su na specijalnoj sajamskoj akciji 15% + 20% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga.
** Specijalna ponuda važi za naslove koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama.
*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.