Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Ljubavni romani Vulkan izdavaštva na specijalnoj sajamskoj akciji

26.
10.
2022.

Samo danas, 26. oktobra, na sajtu vulkani.rs potražite najlepše ljubavne romane po najboljim sajamskim cenama! Uz redovni popust od 15% odobravamo dodatnih 20% popusta, a prilikom kupovine tri ili više knjiga ostvarujete popust od još 10%! Isporuka knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.
 
Na sajtu Vulkan izdavaštva pronađite roman za svoju dušu – dirljivu romansu, bajku iz stvarnog života, romantičnu komediju, zabavnu i duhovitu avanturu, emotivnu i nežnu ispovest ili veličanstvenu istorijsku sagu. Akcijom je obuhvaćen i HIT OVOGODIŠNJEG SAJMA KNJIGA – svetski izdavački fenomen
Sveža voda za cveće Valeri Peren.
 
Preporučujemo nekoliko naslova za večite romantike i sanjare.
 
Moćna, snažna, prepuna mudrosti i poezije koja miriše na vetar, vazduh i slobodu,
Velika ljubavna priča autorke neprikosnovenog bestselera Idi kuda te srce vodi Suzane Tamaro je priča o dva života koji se prepliću, o dvoje veoma različitih ljudi koji se sjedinjuju, o smislu života i njegovim protivrečnostima. Ova introspektivna priča o velikoj ljubavi koja pobeđuje vreme pokazaće nam put ponovnog rađanja koji svi tražimo.
 
Roman koji će vas istrgnuti iz svakodnevice
Kraljica iz senke Alison Pataki je veličanstvena priča o prvoj Napoleonovoj ljubavi i dinastiji koja je nadživela carstvo. Dok revolucija razara zemlju, Dezire Klari se suočava sa gorkom istinom: svet koji je poznavala i volela zauvek je nestao, a ona je spremna na sve da spase svoju porodicu giljotine. Slučajni susret sa Napoleonom Bonapartom pretvoriće se u priliku kojoj se nadala.
 

More uspomena Fione Valpi je nezaboravna priča o snazi uspomena i velikoj ljubavi. Kendra će biti iznenađena koliko malo zna o životu svoje bake Ele. Elino pamćenje kopni, ali ona je rešila da svojoj unuci ostavi poslednji poklon – svoja sećanja. Elin život zauvek se promenio 1937. godine, kada je provela leto na predivnom francuskom ostrvu Re i upoznala harizmatičnog Kristofa. Ali rat baca senku na sve.
 
Roman Dženifer Doneli
Neustrašivo srce, snažan poput poezije, povešće vas u uzbudljivu i romantičnu avanturu. Bajka o Snežani i sedam patuljaka pretvorena je u parabolu o strahu i ljubavi, koja će bez sumnje promeniti način na koji razmišljate o snazi, moći i pravom značenju reči „srećno do kraja života“. Roman poručuje da ljubaznost nikada nije slabost i da ljubav zaista sve pobeđuje.
 
NAPOMENE:
 
* Samo 26. oktobra svi ljubavni romani Vulkan izdavaštva su na specijalnoj sajamskoj akciji 15% + 20% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga.
** Specijalna ponuda važi za naslove koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama.
*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.