Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Trileri Vulkan izdavaštva na specijalnoj sajamskoj akciji

25.
10.
2022.

Ljubitelji trilera, samo danas, 25. oktobra, na sajtu vulkani.rs, uz redovni popust od 15% odobravamo dodatnih 20% popusta, a prilikom kupovine tri ili više knjiga ostvarujete popust od još 10%! Isporuka knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Aleks Šulman će vas svojim psihološkim trilerom Iz pepela povesti na putovanje kroz vreme. Ova snažna, napeta priča o prošlosti i sadašnjosti jedne razorene porodice, složenim bratskim odnosima, krivici i tajnama iz prošlosti puna je emocionalnog i psihičkog bola. Jeziv koliko i dirljiv, roman je Šulmanu doneo titulu jednog od najzanimljivijih savremenih švedskih pisaca.

Anatomija skandala je napeta priča o osveti, obmani i potrazi za pravdom, u kojoj niko nema čiste motive. Sofi Vajthaus ima divan dom, dvoje sjajne dece i privlačnog, uspešnog muža. Ali njen uređen svet okreće se naglavačke one noći kada Džejms dođe kući i prizna da joj je bio neveran. Da li je ikada zaista poznavala čoveka za kojeg se udala?

Vreme je da se suočimo sa istinom: da li ubica ikada može da dobije oproštaj i iskupljenje? Da li svi zaslužuju drugu šansu? Autorka Nensi Taker u svom debitantskom romanu o krivici, odgovornosti i iskupljenju Prvi dan proleća oslikava portret neželjenog, zanemarenog i nevoljenog deteta, čiji je bes vapaj za pomoć u svetu odraslih. Upoznajte Krisi!

Istražite dubine ljudske psihe i njene najmračnije strane u napetom i jezivom trileru Paola Roversija Zora u crnoj šumi! Na Badnje veče 1994. godine, u šumi koja guta svojim moćnim jelama varošice regije Baden-Virtemberg, inspektor Jirgen Fišer biće svedok scene koju neće zaboraviti do kraja života.

Saznajte zašto je U tihoj vodi autorke Pole Hokins nakon Devojke iz voza bio najiščekivaniji triler sezone! Sve intrige Pola Hokins raspliće s impresivnom sposobnošću da napiše kompleksnu priču, čije poslednje stranice donose zapanjujuće otkrovenje.

Roman Sebastijana Ficeka Igra žmurke bio je prava adrenalinska bomba 2021. godine. Ubica igra najstariju dečju igru na svetu – žmurke. Samo što je Kolekcionar očiju igra do smrti. Scenario zločina uvek je isti. Žensko telo bude pronađeno sa štopericom koja otkucava u mrtvoj šaci. Unezvereni otac i muž mora da nađe svoje dete pre nego što se ono uguši.

 

NAPOMENE:

* Trileri Vulkan izdavaštva su na specijalnom sajamskom kaskadnom popustu 15% + 20% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga.

** Specijalna ponuda važi za naslove koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.