Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Vulkančić na 65. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

24.
10.
2022.

Za najmlađe čitaoce Vulkančić je pripremio mnoštvo dečjih naslova, uz koje će se sa svojim roditeljima zasigurno zabaviti i provesti kvalitetno vreme.

Uživajte u klasicima svetske književnosti za decu kao što su Crni LepotanMala princeza i Lesi se vraća kući. Istražite Stepenice znanja i otkrijte više o planetama i dinosaurima.

Upustite se u zanimljivu avanturu uz Supervežbanke sa brojnim zadacima i stranama za crtanje i bojenje, uz knjige koje su idealne za razvijanje sposobnosti rešavanja problema, usmeravanje pažnje, vežbanje memorije i unapređivanje motornih veština.

Za stariji uzrast Frank Šviger kreirao je uzbudljivu priču Ja, Odisej i ekipa iz Troje. Saznajte iz prve ruke kako je došlo do opsade Troje, ko se sukobio u Trojanskom ratu, da li je trojanski konj zaista postojao i kako je izgledao.

Mališani će se sigurno zabaviti u još jednoj pravoj avanturi. Čitajte o zabrinutom psu Đoletu i nestašnom papagaju Paji, koji ga jednog dana uvlači u nevolju, uz knjigu Smiri se, Đole!

Posetite nas na Sajmu knjiga od 23. do 30. oktobra u Hali 1 i Hali 4 i uverite se u odličan izbor knjiga za sve uzraste.

Vidimo se na Sajmu!