Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Tea sisterke: Život na koledžu – životinje u nevolji“ Tee Stilton u prodaji

21.
10.
2022.

Nova avantura je na pomolu!

Pridružite se Tea sisterkama i otisnite se na Ostrvo kitova, gde postoji jedno zaista posebno mesto. Posetite sajt vulkancic.rs ili omiljenu knjižaru Vulkan i upustite se u novu avanturu – Tea sisterke: Život na koledžu – životinje u nevolji!

Na prestižnom koledžu Mišford zajedno borave deca iz celog sveta. Časovi, sportska takmičenja, iskrena drugarstva, male ljubavi – svaki dan na Mišfordu je pun iznenađenja. Upravo na tom koledžu ćete sresti pet devojaka povezanih snažnim prijateljstvom. One su najbolje drugarice, čak i više od toga... one su kao sestre.

Željne avanture i misterije, ovoga puta stižu na Ostrvo kitova, u veterinarsku kliniku Srećni mladunci. Tu upoznaju kučiće, zečiće, kozice i još mnogo drugara, krznenih i pernatih. Osim što ćete otkriti da pet devojaka obožava da putuje, saznaćete da one još više vole da pomažu prijateljima u nevolji, istražuju misteriozne slučajeve i rešavaju čak i najkomplikovanije zagonetke.

Knjiga je deo serijala Tea sisterke: Život na koledžu, koji prati pustolovine pet drugarica sa koledža na kom predaje Tea Stilton. Sestra Džeronima Stiltona, specijalni dopisnik Mišjih novosti, uvek je spremna da pođe na avanturistička putovanja, sa kojih se vraća sa senzacionalnim člancima i fotografijama. Tea se na Mišfordu sprijateljila sa pet učenica – Kolet, Niki, Pamelom, Paulinom i Violetom... tako su nastale Tea sisterke!

Niki dolazi iz Australije i obožava avanture na otvorenom. Francuskinja Kolet je veoma lepa i ponosna je na svoj izgled; uvek je otvorena za nove ideje. Paulina je Peruanka i vrlo je vešta s računarima. Pamela je poreklom iz Tanzanije i toliko voli da jede picu da bi je rado jela ceo dan. Violeta dolazi iz Kine. Voli klasičnu muziku i sanja da postane violinistkinja.

Knjiga Tea sisterke: Život na koledžu – životinje u nevolji dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.