Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Nova ljubavna priča Aleksandre Poter „Jedna dobra stvar“ u prodaji

18.
10.
2022.

Čak i kada ste na vrhu, može da vas iznenadi strmoglavi pad

Od autorke bestselera Pazi šta želiš i Moj gospodin savršeni stigla nam je nova romantična komedija „Jedna dobra stvar. Topao, iskren i urnebesno duhovit, ovo je roman o prijateljstvu, pronalaženju sreće i neočekivanim preokretima sudbine. I o tome kako je potrebna samo jedna dobra stvar da nam ovaj svet opet izgleda kao dobro mesto za život.

Liv Bruks je i dalje u šoku. Sveže razvedena i sa neizvesnom budućnošću pred sobom, impulsivno donosi odluku da zameni gradski život u Londonu brdovitim Jorkširom. Želi da počne iz početka, ali to nije uvek baš tako jednostavno.

Usamljena i izgubljena, odlučuje da usvoji psa iz lokalnog prihvatilišta da joj pravi društvo. Ali Liv uskoro otkriva da nije jedina kojoj je potreban novi početak. U svakodnevnim šetnjama sa psom Harijem upoznaje Valentajna, usamljenog čoveka koji sedi pored prozora, Stenlija, dečaka koji se plaši svega, i Maju, tinejdžerku koja je ljuta na čitav svet. Međutim, polako sve počinje da se menja.

Jedna dobra stvar – kad vam se život raspada, to je sve što vam treba.

„Duhovita i nežna knjiga zbog koje sam se sita ismejala. Mnogo mi se dopala!“ – Karen Svon

Knjiga za romantične duše koje veruju u pravu ljubav „Jedna dobra stvar“ dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.