Pretraži sajt

„Tajanstveni kradljivac dragocenog jajeta“ Džeronima Stiltona u prodaji

13.
9.
2022.

Priča puna smeha i zabavnih obrta

Dragi mišići, jeste li čuli za njegove knjige? Te priče su nežnije od mocarele, ukusnije od grijera, slasnije od gorgonzole. Baš brkate priče, časnu reč vam daje Džeronimo Stilton. Novi naslov o avanturama čuvenog miša i njegove družine Tajanstveni kradljivac dragocenog jajeta potražite na sajtu vulkancic.rs!

U Mišogradu se slavi Dan proleća. A kada ste sa Džeronimom Stiltonom, fantastična avantura je zagarantovana! Organizuju se potraga za blagom i poslastičarsko takmičenje u pravljenju najboljeg jajeta. Stiltonov rođak Trapola namerava da učestvuje, a Džeronimo će mu biti pomoćnik. U gradu se održava i posebna izložba jaja. Ali kada se otkrije da je jedno dragoceno jaje ukradeno... na Stiltonu je da ga pronađe!

Uplovite u duhovitu priču punu neizvesnosti! Pridružite se Džeronimu u razotkrivanju neobičnog slučaja koji je zadesio Mišograd!

Knjige italijanske spisateljice Elizabete Dami o avanturama najpoznatijeg miša na svetu, u kojima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin, prevedene su na više od 35 jezika i prodate su u 175 miliona primeraka širom sveta.

Dečji roman Tajanstveni kradljivac dragocenog jajeta iz serijala Priče pune smeha dostupan je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i Tragovima T. Reksa i Misterija plavih bubuljica.