Pretraži sajt

Dečji roman „Viktorija Senka: Slobodna i slavna“ uskoro u prodaji

28.
7.
2022.

Magična gotska priča puna čarolije i sjaja

Novi naslov poznate autorke za decu Harijet Mankaster Viktorija Senka: Slobodna i slavna donosi dirljivu priču o prijateljstvu, ljubavi i odanosti. Praćena fantastičnim ilustracijama, ova uzbudljiva avantura će vam pokazati koliko je važno boriti se za ono u šta verujemo, te da život nije samo crno-beo, već je ponekad i svetlucav.

Želim da budem svoja! Veličanstvena, svetlucava ja! Ljudima se ovde dopadam, Selestina. Obožavaju me!

Viktorija Senka je pobegla iz skučene Vileničke šume u ljudski svet i prekršila najsvetiji vilenički zakon: razgovarala je sa ljudskim bićem. Dok su je se u Vileničkoj šumi plašili i stalno je omalovažavali, u ljudskom svetu je svi obožavaju i dive joj se.

Ipak, Viktorija Senka neće dugo biti zadovoljna. Izgleda da bi neko želeo da okonča njenu vladavinu u ljudskom svetu. Hoće li njena voljena bliznakinja Selestina stići da je upozori na vreme? A čak i da uspe, da li će je Viktorija Senka slušati?

Uplovite u još jednu neobičnu avanturu! Blistavi magični svet koji je autorka stvorila u ovom divnom serijalu će vas očarati.

Inspirativna priča o junakinji koja uspeva da pronađe svoj put Viktorija Senka: Slobodna i slavna uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs, kao i u svim knjižarama Vulkan.