Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Zver i Betani: Zver se sveti“ uskoro u prodaji

13.
5.
2022.

Uzbudljiva priča puna magije

Da li ste spremni da uplovite u neobičan svet pun mašte? Ova priča se zasigurno čita u jednom dahu, a mladi čitaoci će se rado pridružiti junacima u njihovim pustolovinama. Zver i Betani: Zver se sveti Džeka Megit-Filipsa je nastavak prvog dela Zver i Betani, takođe u izdanju Vulkančića.

Petnaestogodišnji Ebenizer Tvizer gajio je zver na tavanu svoje kuće. Hranio ju je predmetima i stvorenjima raznih oblika i veličina, a zver ga je zauzvrat darivala poklonima.

Međutim, šta će se dogoditi kada Ebenizer upozna Betani, ozloglašenu šaljivicu koja ima pernatu zver Klodet? Njih dvoje žele da čine dobra dela, da počnu sa razveravanjem svojih života, ali nisu sigurni na koji način to da urade. Zbog svoje nestašne prirode Betani ne može tako lako da pronađe volonterski posao. Ebenizer je takođe u problemu: nedostaju mu darovi zveri. Pošto se pernata prijateljica devojčice Betani ne oseća dobro, moraju da otkriju kako da joj pomognu.

Da li će Betani i Ebenizer uspeti da se izbave iz nedaća koje su ih zadesile?

Knjiga puna magije Zver i Betani: Zver se sveti uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.