Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Istorijski roman i triler pun misterije: „Žena sa cvetom od papira“ Donata Karizija je u prodaji!

21.
1.
2022.

 

 

Iz Vulkan izdavaštva stižu sjajne vesti za sve one koji su s nestrpljenjem iščekivali objavljivanje romana Žena sa cvetom od papira čuvenog Donata Karizija! Knjiga kojom je Karizi započeo svoju blistavu karijeru pisca od danas je u prodaji na sajtu vulkani.rs, kao i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

 

Ova nezaboravna, poetična i uzbudljiva priča pokazuje nam kako reč, ako se izrazi, može promeniti tok života. Istorija, potonuće Titanika, strast, ljubav, melanholija stapaju se u svojevrsnom kaleidoskopu punom sugestija i intenzivnih emocija. Reči teku i prepliću se kao oblaci dima, a dim je upravo lajtmotiv čitavog romana.

 

Prvi svetski rat. Planina Fumo je ogromna ledena katedrala, poprište odlučujuće bitke. Ali eho borbe ne dopire do pećine u kojoj se suočavaju dva muškarca. Jedan je zarobljenik koji će biti streljan u zoru. Drugi je lekar koji ima samo jednu noć da ga ubedi da progovori, ali koji još ne zna da je ono što će čuti mnogo više od onoga što je tražio, nešto što će zauvek promeniti njegovo postojanje. Jer su životi ova dva čoveka, koji bi trebalo da budu neprijatelji, zapravo povezani. Vise o tankoj niti i zavise od odgovora na tri pitanja.

 

Ko je zatvorenik? Ko je Guzman? Ko je bio čovek koji je pušio na Titaniku?

 

Od čoveka možete uzeti sve – poštovanje, čast, dostojanstvo, ali ako ubijete njegov san – gotovo je. Želja je jedini razlog da nastavimo usred užasa. Svima nam je potrebna strast ili opsesija. Potražite ih. Poželite to snažno i učinite svoj život razlogom zbog kojeg živite.

 

Žena sa cvetom od papira je kratak roman, ali za mene je jedan od onih retkih izuzetaka u koji je u nekoliko stranica bilo moguće uneti smisao života, onaj koji nas tera da dišemo, ispričamo i prenesemo dalje.“ – Donato Karizi

 

U periodu od 21. januara do 11. februara samo na sajtu vulkani.rs kupovinom nove knjige Žena sa cvetom od papira ostvarujete popust od 40% na redovnu cenu pri kupovini drugih naslova Donata Karizija i besplatnu dostavu na teritoriji Republike Srbije.

 

Uplovite u priču koja putuje kroz vreme i uspeva da prevari smrt. Novi roman autora svetske senzacije Šaptač dostupan je na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.