Pretraži sajt
%
×
2 ZA 1 VULKANČIĆ NASLOVI
dana sati minuta sekundi

Uz bilo koju kupljenu YA knjigu, drugu dobijate za 1 dinar!

25.
10.
2021.

Vulkan izdavaštvo je odlučilo da obraduje sve mlade čitaoce specijalnom akcijom – platiš 1, čitaš 2 YA romana. Samo na sajtu vulkani.rs imate priliku da odaberete dva naslova iz oblasti YA, od kojih jeftiniji dobijate za samo 1 dinar! Dok traje akcija, od 25. do 31. oktobra, dostava na teritoriji Srbije je besplatna.

Iz ponude izdvajamo knjige u kojima će tinejdžeri uživati!

Vulkan izdavaštvo preporučuje roman Nećemo se više plašiti Dženi Hendriks i Teda Kaplana. Svi poznaju Veroniku Klark kao devojku koja nikada nije napravila pogrešan korak. Đak generacije, odbojkašica prvog tima, sa ulaznicom za Univerzitet Braun u džepu, zna šta želi od budućnosti. Sve dok ne padne na najvažnijem testu. Postoji samo jedna osoba koja je neće osuđivati: njena bivša najbolja drugarica, buntovnica Bejli Batler. Kada joj Bejli predloži da odu na kratko putovanje, Veronika odlučuje da prihvati. I tako, kilometar po kilometar, pod zvezdanim nebom i na drumovima koji se gube na horizontu, one će shvatiti da je pravom prijatelju dovoljan samo jedan pogled da shvati šta nam je potrebno.

Mračni sunovrat Elizabet Frankenštajn autorke Kirsten Vajt je priča o devojci iza čijih se plavih očiju i slatkog osmeha krije proračunato srce i odlučnost da ostane živa po svaku cenu, dok svet koji poznaje tone u tamu. Elizabet već nedeljama nije pojela pristojan obrok. Njene tanke ruke prekrivene su modricama i na korak je od toga da bude izbačena na ulicu... dok je ne dovedu u dom Viktora Frankenštajna, tužnog i usamljenog dečaka koji ima sve osim prijatelja. Viktor je njen izlaz, njena prilika da se izvuče iz bede, i od tog dana Elizabet čini sve što može da postane nezamenjiva – i u tome uspeva. Porodica Frankenštajn je prihvata i daje joj toplu postelju, ukusnu hranu i haljine od najfinije svile, a Viktor i ona ubrzo postaju nerazdvojni. Ali taj novi, predivni život ima svoju cenu. Kako godine prolaze, Elizabet mora da nauči da živi sa Viktorovim opasnim temperamentom i da udovoljava svakom njegovom hiru, bez obzira na to koliko je izopačen.

Kameron Land očaraće vas romanom Prvi put, dok iz stranice u stranicu budete pratili priču o najboljim planovima koji se uvek izjalove. Din ne samo da izgleda kao da je sišao sa filmskog postera već i vozi motor, flertuje s lakoćom, a možda mu se čak i ona dopada. Ali Din je već na koledžu, a Kili je sigurna da će je otkačiti kad shvati koliko je neiskusna. Tada joj na pamet pada novi plan: njen prijatelj od detinjstva, Endru, nikada je ne bi povredio ili izneverio, a očigledno je bio sa dovoljno devojaka da može da joj objasni šta treba da radi. Naravno, ovaj plan može da uspe jedino ako Endru i Kili ostanu prijatelji – samo prijatelji – pa će se stvari malo zakomplikovati.

 

Iskoristite ovu specijalnu ponudu do 31. oktobra i poručite YA knjige putem sajta vulkani.rs!

* Akcija se odnosi na Young/Adult naslove Vulkan izdavaštva i traje do 31. oktobra. Ukoliko naručite samo jednu knjigu iz ove oblasti, platićete je po redovnoj ceni. Potrebno je da odaberete dva YA naslova kako biste ostvarili pravo da jeftiniju dobijete za 1 dinar.

** Tokom trajanja akcije, od 25. do 31. oktobra, ne važe dodatni popusti.

*** Isporuka knjiga iz oblasti Young/Adult na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.