Pretraži sajt

Super letnja akcija na sajtu vulkani.rs se nastavlja!

2.
7.
2021.

Izaberite omiljene naslove po neverovatnim cenama - 4 knjige za 777 dinara!

Akcija traje od 2. do 8. jula

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2000 dinara
 

Od 2. do 8. jula očekuju vas odlični popusti na sajtu Vulkan izdavaštva: po ceni od 777 dinara možete nabaviti čak četiri knjige! Listu knjiga na akciji pogledajte putem linka. Sigurni smo da ćete odabrati one koje ste oduvek želeli na svojoj polici, a mi vam preporučujemo nekoliko naslova.

Ukoliko volite istorijske drame, Molokaj: zatočenica raja i Kćerka Havaja su pravi izbor za vas! Saga smeštena na Havaje XIX veka Molokaj: zatočenica raja predstavlja svedočanstvo snage ljudskog duha, vere i nade. Roman Kćerka Havaja prožet je lepotom havajske i japanske kulture, a raznežiće i najtvrđa srca.

 

 

 

 

Ne propustite priliku da u okviru ove fantastične akcije nabavite uzbudljiv, napet i nepredvidiv triler Pedeset pet autora Džejmsa Delargia. U središtu romana je policijski narednik Čandler Dženkins, koji s ponosom vodi gradsku policijsku stanicu u Vilbruku, mirnom gradiću na obodu neistraženih divljina zapadne Australije. Idilu mirnog mesta narušiće dolazak povređenog čoveka u stanicu.

 

 

 

 

 

Idealna knjiga za vrelo leto svakako je Zašto sanjamo. Ovo je knjiga o nauci i prošlosti; to je priča o tome kako su ranije kulture zaboravljale snove, i kako ih konačno ponovo otkrivamo. Ukoliko ste ljubitelji dirljivih priča i egzotičnih predela, Cvetovi noći  vas neće ostaviti ravnodušnim. 

Posetite sajt vulkani.rs i poručite knjige Vulkan izdavaštva po odličnim cenama. Leto je uvek lepše uz Vulkan knjige!

* Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 2. do 8. jula, potrebno je da odaberete četiri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 777 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti. Dakle, krajnja cena je 777 dinara za četiri knjige sa liste. Za narudžbine vrednosti iznad 2000 dinara kupci su oslobođeni plaćanja poštarine.