Pretraži sajt

Letnja Vulkan akcija u svim objektima Moj kiosk

21.
6.
2021.

Nova letnja Vulkan akcija u objektima Moj kiosk obradovaće sve čitaoce i ljubitelje romana uzbudljive, interesantne sadržine, koji ostavljaju bez daha.

U svim objektima Moj kiosk u periodu od 21. juna do 18. jula pronaći ćete specijalne, posebno odabrane knjige Vulkan izdavaštva, koje možete kupiti po izuzetnim cenama! Jednu knjigu kupićete po ceni od 399 dinara, a ukoliko se odlučite za dve knjige, platićete ih 499 dinara.

Akcijom su obuhvaćeni neki od najčitanijih romana koji su oduševili čitaoce širom sveta, a mi vam preporučujemo nekoliko naslova.

Knjiga Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere je idealan vodič za razumevanje suprotnog pola. Oduvek se znalo da se muškarci i žene razlikuju, ali tek po objavljivanju ove knjige, ljudi su mogli da sagledaju razlike među polovima na pozitivan i smislen način. Zahvaljujući ovom naslovu, u prilici smo da bolje razumemo jedni druge, što vodi ka lepšem i srećnijem životu.

Crveni cvet, istorijski klasik prožet specifičnim humorom i maštom, spada u romane napisane pitkim, inteligentnim stilom. Naoružan samo duhovitošću i pronicljivošću, jedan čovek prkosno odoleva francuskim revolucionarima i uspešno spasava mnogobrojne nevine ljude od sigurne smrti. Njegovi prijatelji – ali i neprijatelji – znaju ga pod tajnim imenom Skerletni Vidić, ali niko ne zna pravi identitet ovog čoveka. Ne ostavlja tragove za sobom, osim svog zaštitnog znaka, malog crvenog cveta po kojem je i dobio ime. Roman je oduševio generacije čitalaca fantastičnim spojem avanture i romanse.

Jedan od najvećih američkih pisaca svih vremena, F. S. Ficdžerald napisao je izvanrednu knjigu Blaga je noć. Radnja romana smeštena je u period između Prvog svetskog rata i pada Volstrita, Francuska rivijera je mondensko mesto u koje bogati Amerikanci rado dolaze. Među najpoznatijim posetiocima su mladi psihijatar Dik Dajver i njegova supruga Nikol, koji privlače pažnju gde god da se pojave. Ljubavnu priču ovog neobičnog para upoznajemo iz ugla prelepe mlade glumice Rouzmeri Hojt, oduševljene njihovim šarmom i nesvesne mračnih tajni na kojima se njihov brak zasniva.

Istorijska drama Mala prodavnica čuda oduševila je čitaoce koji su u duši ostali deca i još veruju u čuda. Radnja romana smeštena je u London 1917. godine. Grad je već neko vreme obavijen mračnom senkom Prvog svetskog rata, ali u srcu Mejfera nalazi se mesto na kojem postoji tračak nade. Mesto gde se dečji snovi ostvaruju, gde nemoguće postaje moguće: Papa Džekov emporijum igračaka.

Ovi i mnogi drugi naslovi Vulkan izdavaštva čekaju vas u objektima Moj kiosk. Iskoristite specijalnu letnju akciju i izaberite neki od ponuđenih žanrova po neverovatnim cenama.