Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Idealna knjiga za mlade čitaoce: „Prvi put“

31.
3.
2021.

Roman Prvi put je idealna preporuka za tinejdžere i čitaoce koji su na korak od ulaska u svet zrelih i odraslih ljubitelja knjige, ali i za sve one koji uživaju u romantičnim, ljubavnim pričama. Nastalo iz pera Kameron Lande, ovo delo je prevedeno na nekoliko svetskih jezika. Bez obzira na jezik, razumljivo je svima, jer govori o univerzalnim temama kao što su prva ljubav i prva prijateljstva, ali i koliko je važno da ih sami biramo.
 
Kameron Land piše romane za mlade, a Njujork tajms je njenu novu knjigu okarakterisao kao „realističnu, zabavnu, iskrenu...“
 
Isprva je izgledalo kao sjajan plan. Kili je upravo napunila osamnaest godina i jedina je u svom društvu koja još nije uradila ono. Želi da to bude sa nekim kome veruje, i ko joj se zaista dopada.
 
Problem je što sve dečake iz svoje škole poznaje oduvek, i zato joj je malo teško da se zaljubi u tipa kojeg je gledala kako jede voštane bojice u vrtiću. Zato ne može da poveruje u svoju sreću kada upozna neverovatno zgodnog dečka. Din ne samo da izgleda kao da je sišao sa filmskog postera već i vozi motor, flertuje sa lakoćom, a možda mu se čak i ona dopada.
Ali Din je već na koledžu, a Kili je sigurna da će je otkačiti kada shvati koliko je neiskusna. Tada joj na pamet pada novi plan: njen prijatelj od detinjstva, Endru, nikada je ne bi povredio ili izneverio, a očigledno je bio sa dovoljno devojaka da može da joj objasni šta treba da radi. Naravno, ovaj plan može da uspe jedino ako Endru i Kili ostanu prijatelji – samo prijatelji.
 
Lepota svega što nam se dešava prvi put i problemi u odrastanju lakše se razumeju ukoliko im se pristupi na iskren i vedar način, o čemu govori knjiga
Prvi put. Roman možete poručiti na brz i jednostavan način, putem sajta www.vulkani.rs.