Pretraži sajt

Uskoro TV serija po motivima trilogije Raj spisateljice Elin Hilderbrand

24.
3.
2021.

Elin Hilderbrand, autorka koju je Njujork tajms proglasio „kraljicom romana za plažu“, napisala je uzbudljivu i zanimljivu trilogiju, a prvu knjigu, Praznik u raju, Vulkan izdavaštvo je objavilo 2020. godine. Uskoro se očekuje i televizijska adaptacija, u kojoj će glavnu ulogu imati glumica Elen Pompeo.

Elin Hilderbrand je napisala 23 romana, a širom sveta prodato je više od deset miliona primeraka njenih knjiga. Njujork tajms je svrstava među vodeće pisce bestselera i najprodavanije autore.

Dok čekamo TV seriju, uživajte u knjizi koja je oduševila svetsku i našu čitalačku publiku – Praznik u raju. Ajrin Stil uživa u idiličnom životu u svojoj predivnoj kući iz snova, sa mužem koji je često odsutan zbog posla, ali nikada ne propušta da je iznenadi i pošalje joj buket cveća. Savršena fasada ruši se u noći kada dobije telefonski poziv: javljaju joj da joj je muž poginuo u padu helikoptera iznad tirkiznog vodenog prostranstva, zajedno sa nepoznatom ženom. Ta vest ostaviće je sa više pitanja nego odgovora, ali ona je rešena da po svaku cenu otkrije šta se dogodilo. Nakon što sa sinovima stigne u raj karpiskog ostrva Sent Džon, sačekaće je još jedno šokantno otkriće: njen muž je imao tajni život i drugu porodicu. Dok istražuje tajanstvene okolnosti njegove smrti i pokušava da razmrsi mračnu mrežu intriga i obmana, tako suprotnu netaknutoj belini peska, moraće da se suoči sa istinom o svojoj porodici, ali i sa sopstvenom budućnošću.

Drama, romansa i intriga prepliću se u raskošnoj lepoti tropskih plaža.

Poručite knjigu već danas putem sajta www.vulkani.rs.