Pretraži sajt

Od autorki Keti Kej i Kler Šipman stigla je knjiga Budi samouverena devojka

19.
3.
2021.

Knjiga iz žanra popularne psihologije proslavljenih autorki Keti Kej i Kler Šipman Budi samouverena devojka kombinuje najsavremenija naučna istraživanja sa iskustvima devojčica različitog uzrasta. Zbog toga je ovo savršen izbor za ljubitelje literature koja govori na koji način se radom na sebi može postići uspeh.

Ukrašena stripovima iz grafičkih romana, zabavnim spiskovima i kvizovima, kao i iskustvima devojaka iz kraja, ova knjiga obelodaniće put za sticanje samopouzdanja i način za njegovo primenjivanje. Uskoro ćete postati devojka od akcije, koja se rizikujući upušta u sve veće i veće avanture, kao i izazove koje ne možete ni da zamislite.

Knjiga Budi samouverena devojka obraća se svim mladim ženama i upućuje reči podrške. Jer vi možete da vladate svetom. Ono što vam je potrebno jeste samopouzdanje.

Da li ste nekada poželele da imate petlju za učešće u nekoj igri ili timu, ili da konačno popričate sa tim mrzovoljnim i zastrašujućim profesorom, ili da zapravo osnujete klub za zaštitu životinja o kojem ste toliko maštale? A možda je vaša lista nedostižnih ciljeva potpuno drugačija? Evo tajnog sastojka koji otkriva kako da je ostvarite:

Samopouzdanje. Ono vam daje moć da učinite šta god poželite.

„Ovo je knjiga koja je potrebna svakoj devojci kako bi ostvarila svoje snove.“ – Lori Ernandez, osvajačica zlatne olimpijske medalje u gimnastici i autorka bestselera I Got This

„Samopouzdanje je od krucijalne važnosti za današnje devojke, a Keti i Kler su razlučile recept za njegovo sticanje. Čitanje ove knjige pomoći će vam da promenite svoj život, kao i čitav svet.“ – Rejčel Simons, autorka bestselera Enough As She Is i specijalista za rukovođenje na Univerzitetu Smit

Ovu fantastičnu knjigu možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs. Pronađite dodatni podstrek i podršku za najvažniji korak ka boljoj budućnosti!