Pretraži sajt

Velika Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

15.
10.
2020.

Iskoristite hladno i kišovito vreme na pravi način i posvetite se čitanju. Ne propustite jedinstvenu ponudu i nabavite fantastične naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama u svim objektima Moj kiosk! Tokom akcije, od 15. oktobra do 15. novembra, odnosno do isteka zaliha, jednu knjigu možete kupiti po ceni od 399 dinara, dve knjige za 499, a tri knjige za samo 699 dinara!

Ukoliko ste neodlučni, pomoći ćemo vam da pronađete pravi naslov za sebe ili dragu osobu.

Fantastičan roman Jutro, podne, noć oduševiće svakog čitaoca. Uzbudljiva, napeta priča, puna neočekivanih obrta i zapleta, još jedan je dokaz majstorstva Sidnija Šeldona. Hari Stanford je jedan od najimućnijih ljudi na svetu, a njegova porodica uživa izuzetan ugled u Americi. Za javnost, Hari je oličenje uspešnog biznismena, brižnog filantropa i posvećenog oca, ali ispod te maske zapravo se krije surov i bezosećajan čovek. A to najbolje zna njegovo troje dece, koju kao odrasle ljude vezuje samo mržnja prema ocu. Kad stignu vesti da je milijarder pao sa svoje jahte tokom krstarenja po Mediteranu, naslednici se okupljaju u porodičnoj vili kako bi prisustvovali čitanju testamenta.

Autorski dvojac Mikael Jort i Hans Rosenfelt podario nam je knjigu koja odiše specifičnom atmosferom i jedinstvenošću, Čovek koji nije bio ubica. Naše najmračnije tajne kad-tad isplivaju na površinu. Jedan čovek ima tajnu mračniju od svih. Ja nisam ubica, ponavljao je samom sebi ove reči dok je vukao mrtvog dečaka niz padinu. Ubice su kriminalci. Ubice su zle. Tama im je progutala dušu, a oni su prigrlili tu tamu i dočekali je oberučke, okrenuvši leđa svetlu.

Majstor trilera, italijanski pisac koji je pokorio svet, Donato Karizi, podario nam je roman Čovek iz lavirinta, koji je za izuzetno kratko vreme postao svetski bestseler! Upravo će u srcu noći Samanta izroniti iz tame koja ju je progutala. Oteta kad je imala trinaest godina i dugo držana u zatočeništvu, Sem je najzad slobodna, ali i dalje u strahu za sopstveni život. Pored nje je doktor Grin, nesvakidašnji profajler, koji u Samantinom sećanju traži indicije koje ga mogu odvesti do njenog tamničara, čoveka iz lavirinta. Ali doktor Grin nije jedini koji progoni čudovište. Tu je i Bruno Đenko, privatni detektiv nesumnjivog talenta, kojem je svaki novi dan poklonjen.

U objektima Moj kiosk pronaći ćete žanrovski različite, neprolazne naslove Vulkan izdavaštva.