Vulkan Izdavastvo | Knjiga | POSLEDNJE LJUBAVNO PISMO
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

DŽODŽO MOJES rođena je 1969. godine u Londonu. Nakon završenih studija 1992. godine, radila je kao novinar u nekoliko dnevnih i nedeljnih listova. Od 2002. bavi se samo pisanjem, i povremeno objavljuje kolumne u Dejli telegrafu. Udata je, ima troje dece i živi na farmi u Eseksu. Do sada je objavila više od 10 knjiga. Pročitaj više

POSLEDNJE LJUBAVNO PISMO

Oblast: Drama
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 395
povez: broš
Pismo:
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN

Novinarka Eli istražuje građu za reportažu i sumnja da će među starim člancima pronaći bilo šta interesantno. Međutim, otkriće jedno pismo iz 1960. godine u kom muškarac traži od voljene da napusti muža − i obreće se usred intrigantne ljubavne veze iz prošlosti, koja je neminovno podseća na sopstvene ljubavne probleme.

Godine 1960, Dženifer se budi u bolnici nakon saobraćajne nesreće i ne može ničega da se seti − muža, prijatelja, kao ni sopstvenog života. Međutim, kada se bude vratila kući, pronaći će skriveno pismo i početi da se priseća ljubavnika zarad kog je bila voljna da sve stavi na kocku.

Eline i Dženiferine priče o strasti, preljubi i gubitku isprepletene su u ovom duboko dirljivom romanu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

„Potpuno sam se izgubila u ovoj priči. Ovo je zaista sjajna knjiga − maestralno napisana i beskrajno romantična. Gotovo savršena!“
− DŽENI KOLGAN

Anja
Savrsena knjiga, dve prelepe price koje su isprepletane na jedinstven nacin. Odusevljena sam, svaka cast piscu! :)
Djordjevic Dragan
Knjiga me je odusevila...steta sto je rasprodata jer bi bio odlican poklon...
Jelena Nikolic
Ova knjiga se jednostavno mora procitati! Ne znam ni sama koliko sam knjiga procitala ali ovo je drugacije, smejala sam se i plakala toliko dirljivo da nemam reci. Savrseno :)
Nerkesa
Divna knjiga...
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar