(NE) VERUJEM U LJUBAV | Vesna Zakonović-Arežina
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
VESNA ZAKONOVIĆ AREŽINA pripada mlađoj grupi domaćih autora. Rođena je u Nišu, gde je kao đak počela da se bavi radio-voditeljstvom. Godine 1999. preselila se u Beograd i upisala Fakultet političkih nauka. Radi kao voditelj emisije Dan sa Vesnom na Radiju S. Srećno je udata i ima sina Bogdana. Autorka je dva romana – Ide macan oko tebe i (Ne)verujem u ljubav. Pročitaj više

(NE) VERUJEM U LJUBAV

Oblast: Domaći autori
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 239
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

„Lana ima dvadeset osam godina, iza sebe tri ozbiljne veze i milion neuspelih pokušaja, bogat društveni život, omiljena mesta za izlazak... Stambeno je situirana. Emotivno ruinirana.
I Ana ima dvadeset osam. Iza sebe dve simpatije, jedan poljubac na plaži i malo pipkanja preko kupaćeg. Pored sebe ima muža i slatku kćerkicu od pet godina, konstantni problem šta da kuva sutra... i pustu čežnju za izlascima.“
Sticajem životnih okolnosti, Ana i Lana postaju najbolje prijateljice, dajući jedna drugoj odgovore na čuvena ženska pitanja: Da li neudate žene ipak najviše maštaju o ljubavi, mužu, konstantnoj obavezi, ocu svoje dece, dok one sa prstenom očajnički vape za slobodnim vremenom, kafom sa drugaricama i malo više slobode?

Ili, ipak, prava sloboda tek u paru dobija smisao?

Svetlana Rankovic
Sarmantno , duhovito, slatko...Preporucujem :)
maja stamenkovic
Sto se mene tice ova knjiga je toliko duhovita i realna. sve preporuke jer drzi neverovatnu paznju.svo vreme dok sam je citala mi je osmeh bio na licu. hvala Vesni za ovako divnu knjigu.
Svetlana Rankovic
Neizmerno duhovito , zabavno , realno... Preporuka za sve koji vole da citaju i smeju se na glas :)
Zakonovic Sladjana
Fenomenalnooooo
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar