ŽIV ILI MRTAV | Tom Klensi
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
TOM KLENSI je pre trideset godina bio prodavac osiguranja u Merilandu, strastveni poštovalac i poznavalac pomorske istorije. Pre toga radio je kao predavač engleskog jezika na baltimorskom Lojola koledžu i sanjao da napiše roman. Njegov prvenac – Lov na Crveni oktobar, slabo se prodavao zbog negativnih kritika. Međutim, kad ga je predsednik Ronald Regan nazvao prvoklasnim štivom, eksplodirao je na listi najprodavanijih naslova Njujork tajmsa. Klensi otad važi za neprikosnovenog majstora plastičnog realizma, verodostojnosti, uplitanja složenih niti pripovedanja i beskompromisno napete radnje. Pročitaj više

ŽIV ILI MRTAV

Oblast: Trileri
ISBN:
Format:
br. str.:
povez:
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Za vreme mandata predsednika Džeka Rajana, u tajnosti je osnovan Kampus, s jedinstvenom svrhom: da lovi, pronalazi i likvidira teroriste i njihove saradnike. Supertajna organizacija sledi sopstvene prioritete, dela bez nadzora i van zakonskih okvira. Opstaje kao samodovoljni entitet, bez zvaničnih veza s američkom vladom. Nametnuo se kao neophodnost, zbog ljudi na vlasti, koji misle da su iznad zastarelih ideja, poput odanosti, pravde, dobra i zla.
Stručnjak za obaveštajni rad Džek Rajan Junior i njegovi zemljaci u Kampusu vode tihi rat u svim delovima sveta. U lovu na najljućeg neprijatelja, sadističkog ubicu Emira, pomažu im i najbliži saradnici Juniorovog oca, stručnjaci za crne operacije: Džon Klark, Domingo Čavez, Meri Pet Foli i braća Brajan i Dominik Karuzo.
Emir, koji je odgovoran za bezbrojne krvave zločine, izmiče svim progoniteljima, ali Kampus je rešen da mu stane na put, što nije uspelo nijednoj drugoj obaveštajnoj ili policijskoj organizaciji. Genije zločina sprema najveću akciju u istoriji terorizma – poduhvat gigantskih razmera, koji će zadati udarac u samom srcu Amerike. Može da ga zaustavi samo Kampus, ako ga uhvati – živog ili mrtvog.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar