Vulkan Izdavastvo | Knjiga | IZGUBLJENA KRALJEVSTVA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ZAHARIJA SIČIN (1920–2010), eminentni orijentalista i biblijski naučnik, poznat je i po vrsnom umeću čitanja sumerskih glinenih tablica i drugih antičkih tekstova. Diplomirao je na Londonskom univerzitetu i godinama radio kao novinar i urednik u Izraelu. Iako zvanična nauka ne priznaje Sičinove knjige, postale su izuzetno popularne. Prodate su u više miliona primeraka širom sveta i prevedene na više od 25 jezika. Pročitaj više

IZGUBLJENA KRALJEVSTVA

Oblast: Istorijski romani
ISBN: 978-86-7804-536-3
Format: 140 x 205 mm
br. str.: 320
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
U šesnaestom veku španski osvajači došli su u Novi svet u potrazi za Eldoradom, bajkovitim zlatnim gradom. Umesto njega, tamo su zatekli pojave koje otada ne prestaju da zbunjuju naučnike i istoričare: masivne kamene građevine podignute u najnedostupnijim predelima na zemlji, veličanstvene spomenike izrađene s neobjašnjivom veštinom i nepoznatim oruđima, složene reljefe koji opisuju događaje i mesta na drugom kraju sveta.

Ko su bili bradati „bogovi sa zlatnim štapom“ koji su u milenijumima pre Kolumba doneli civilizaciju u obe Amerike? Ko su bili divovi u Mezoamerici čije su glave izvajane u kamenu?

U ovoj izuzetno dobro istraženoj i dokumentovanoj četvrtoj knjizi „Zemaljskih hronika“, autor i istraživač Zeharija Sičin razotkriva dugo čuvane tajne iščezlih civilizacija Novog sveta – Olmeka, Asteka, Maja i Inka – i povezuje potragu konkistadora za Eldoradom s vanzemaljcima koji su mnogo pre njih tragali za zlatom u tim krajevima.

„Knjiga koju ljubitelji drevnih misterija ne smeju propustiti“
New York City Tribune


Sasha Lukic
Jos jedno remek delo ovog pisca i naucnika. Knjiga koja se cita u dahu. Nadam se da ce "Mono i manjana" prevesti i objaviti sve Zeharijeve knjige.
Dodajte svoj komentar