HIPNOTIZER
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
LAŠ KEPLER pseudonim je poznatog spisateljskog bračnog para – Aleksandra i Aleksandre Ahndoril. Aleksandar Ahndoril rođen je 1967. u Stokholmu. Bavi se pisanjem i dramaturgijom. Aleksandra je rođena 1966. Odrasla u Helsinborgu, živi u Stokholmu i pored pisanja, bavi se književnom kritikom. Pročitaj više

HIPNOTIZER

Oblast: Trileri
ISBN:
Format: 145x205mm
br. str.: 416
povez: broš
Pismo:
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
Kao vatra, baš kao vatra.

Bile su to prve reči koje je hipnotisani dečak izgovorio. Te reči otvaraju vrata u neslućene strahote sveta koji vam predstavlja ovaj neverovatni psihološki triler.
Svirepo ubistvo u jednom porodičnom domu u Švedskoj odnelo je tri života – međutim, ubica je pogrešno pretpostavio da je dečak, kojem je naneo više od stotinu uboda nožem, takođe mrtav. Petnaestogodišnji Jusef jedini je svedok brutalnog napada, ali teške povrede onemogućuju mu da pomogne policiji u istrazi. Sa ubicom i dalje na slobodi, inspektor Jona Lina shvata da postoji samo jedna osoba koja im može pomoći – Erik Marija Bark, penzionisani hipnotizer.

Iako se nerado vraća svom starom zanatu, Bark pristaje da podvrgne Jusefa hipnozi samo zato što veruje da bi to moglo spasti život njegovoj starijoj sestri Evelin. Pogazivši obecanja koja je dao sebi, hipnotizer prodire u dečakov um i dolazi do šokantnih otkrića, daleko gorih od svega što je mogao zamisliti. Kada ledena senka opasnosti natkrili i njegovu porodicu, Erik će morati da se suoči sa sopstvenom užasavajucom prošlošću kako bi otkrio istinu.
Psycho mind
Odlican triler!
Tereza Glavaski
Ja radim u ustanovi koja smesta dusevno obolela lica i tek posle ove knjige su mi se stvarno otvorile oci i pocela sam da primecujem neke stvari na koje nisam obracala paznju do pre citanja ove knjige. Jezivo stvarna knjiga,preporucujem je svima. Skoro nisam nista bolje citala.
Ivana Grubisic
Jezivi triler koji se jako brzo iscitava. Dobra je knjiga, preporucujem. :)
Vladica Stojanovic
Uh,odlicna knjiga!Od prve do poslednje stranice je napeta,prica ide tempom kojim bi trebalo da ide,a sam zaplet je savrsen!Preporucujem!
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar