Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ZATO ŠTO TE VOLIM
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
GIJOM MUSO rođen je 1974. godine na Antibima. Iako je po zanimanju profesor ekonomije, od malih nogu bio je opčinjen književnošću i filmom, i počeo je da piše još kao student. Ovaj mladi francuski autor je pre nekoliko godina napravio potpuno neočekivan ali zapažen nastup na svetskoj književnoj sceni, osvojivši publiku i kritiku jednostavnim, ubedljivim stilom. Njegovi romani do sada su prodati u nekoliko miliona primeraka i prevedeni na 42 jezika, a za sve romane otkupljena su i filmska prava. Od kada se pojavio 2007. godine, Musoov roman Zato što te volim nalazi se u samom vrhu lista najprodavanijih knjiga. Pročitaj više

ZATO ŠTO TE VOLIM

Oblast: Fantastika
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 240
povez: broš
Pismo:
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN

Petogodišnja Lajla nestala je u jednom tržnom centru u Los Anđelesu. Duboko potreseni ovom tragedijom, njeni roditelji na kraju se razilaze. Pet godina kasnije, Lajla se pojavljuje na istom onom mestu na kojem joj se izgubio svaki trag. Živa je, ali iz nekog nepoznatog razloga, ne progovara. Svi su srećni zbog njenog povratka, ali javljaju se i neizbežna pitanja. Gde je Lajla provela sve ovo vreme? Sa kim? Ali pre svega, zašto se vratila? Ova dirljiva, ljudska drama zapravo je čarobna ljubavna priča koja vas uvlači u misteriju i drži vas u neizvesnosti, priča čiji završetak nećete tako lako zaboraviti.

Petar Krstić
Kao i svaka druga njegova knjiga, odlicna i do samog kraja ste u zabludi... PERFEKTNO!
Miroslav Brkljač
Odlična knjiga o kojoj ćete i posle čitanja još dugo razmišljati. Knjiga šalje odličnu poruku a posle čitanja mnoge stvari u životu posmatraćete na drugačiji način. Sve preporuke.
Maki
Jedna od najboljih knjiga koje sam procitala, dirljiva prica sa neocekivanim krajem, koju sigurno necete zaboraviti.:)
Jelena Nešić
Mnogo dobra knjiga i zanimljiva,totalno neocekivan kraj,svima bih preporucila!
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar