NAJBOLJA OSVETA OD SVIH JE SREĆA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
SLAVICA SQUIRE prvi NLP trener u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta, donela je NLP u našu zemlju. Uspešno se bavila poslovima u prodaji u Nemačkoj i tada je došla u kontakt sa vodećom svetskom metodologijom za lični i profesionalni razvoj – Neurolingvističko programiranje (NLP). Pošto u Srbiji ova metodologija nije bila poznata do tada, iz velike ljubavi prema svojoj zemlji i NLP-u, odlučuje se na neverovatan potez: daje otkaz i donosi ovu izvanredno korisnu metodologiju u Srbiju. Godine 2004. počinje sa prvim profesionalnim NLP treninzima na srpskom jeziku za top-menadžere, 2006. osniva prvi NLP Institut, a 2008. i prvu Coaching Akademiju u Srbiji. Pročitaj više
NAJBOLJA OSVETA OD SVIH JE SREĆA

NAJBOLJA OSVETA OD SVIH JE SREĆA

Oblast: Domaći autori
ISBN: 978-86-10-02045-8
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 112
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN
Slavica Squire svojim radom i životom inspiriše ljude da ostvare svoje snove i postanu najbolja verzija sebe, da žive srećno, da postanu još uspešniji u svemu što rade i da se okruže ljubavlju. 

Oslobodite svoje resurse koji su zarobljeni emocijama ljutnje i besa, i podarite sebi krila da poletite dalje i da živite život kakav zaslužujete. Jer kada oprostite nekome ko vas je duboko povredio, to je čin vašeg ličnog napretka i opraštanja samom sebi, a iz toga proizilaze dozvola i snaga da ostvarite svoje snove. 

Sve što treba da uradite je da postupite po uputstvima iz ove knjige, koja ima za cilj da vam pruži konkretne, praktične, isprobane alate i metode, čijom upotrebom lako možete da se rasteretite, da postanete uspešni i srećni, i da to ostanete bez obzira na sve. 


Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar