UKRADENA SREĆA | Miranda Beverli-Vitmor
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
MIRANDA BEVERLI-VITMOR je autorka tri romana, uključujući ostvarenje The Effects of Light i roman Set Me Free, koje je 2007. godine osvojio nagradu „Dženet Hajdinger Kafka“ za nabolje književno delo jedne američke spisateljice. Osvojila je i nagradu za književnost „Krejzihors“, a živi i piše u Bruklinu i Vermontu. Pročitaj više

UKRADENA SREĆA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01596-6
Format: 145x205
br. str.: 320
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Tokom studija na prestižnom koledžu na Istočnoj obali, Mejbel, devojka iz obične porodice, postaje prijateljica sa svojom cimerkom koja ni po čemu nije obična. Prelepa i neukrotiva Ev plave je krvi: potiče iz čuvene imućne porodice Vinslou. Svakog leta, oni odlaze na svoje jezersko imanje Vinloh, a ovog puta pozvana je i Mejbel.

 I pre nego što je toga svesna, Mejbel dobija sve o čemu je ikada sanjala: ima prijatelje, započinje romansu sa Evinim bratom, uživa u koktelima, kupanju u jezeru... Prvi put u životu oseća da negde pripada, ali polako počinje da uviđa da u tom raju i nije sve tako savršeno.

Tamna strana idiličnog sveta privilegovanih i žudnja ausajdera da mu pripada – napeta kombinacija koja vas vodi do šokantnog vrhunca.  

„Napeta priča koja vam polako uvlači jezu pod kožu...“ – New York Times  „Knjiga koja vas poziva da se prepustite – razvija se kao dug letnji dan, polako otkrivajući tamu.“ – People

  „Sa knjigama poput ove u torbi, čini se kao da je leto sve bliže.“ – Entertainment Weekly

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar