Vulkan Izdavastvo | Autor
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Milan Jovanović Strongmen

Autor - Milan Jovanović Strongmen

Milan Jovanović rođen je 1970. godine u Nišu, gde se uspešno školovao i trenirao košarku do magistarskih studija. Posle lepe košarkaške karijere, zakoračio je u svet tegova i powerlifting-a, u kojem je pomerio granice i ostavio neizbrisiv trag. Postao je dvostruki prvak sveta i osvojio mnoge medalje i priznanja. Nadimak Strongmen potiče od naziva sporta kojim se kasnije profesonalno bavio, odmeravajući snage sa najjačim ljudima na svetu – mnoge od njih ostavio je iza sebe postigavši sjajne rezultate. 
Sportska penzija zatekla ga je u Majamiju, i uprkos teškim životnim prilikama, Milan nije odustajao od svog puta, uverivši nas u to da su snaga tela i snaga duha neodvojive. Njegova fizička spremnost odvela ga je do posla telohranitelja slavnih ličnosti, a samim tim i do životnog iskustva koje se može uporediti sa najuzbudljivijim filmskim scenarijima. Upravo zato je odlučio da nesvakidašnje iskustvo podeli sa drugim ljudima – objavljivao je tekstove na svom blogu i pisao je kolumne za časopise FHM i Playboy. Čitanost i reakcije čitalaca bile su povod da napiše knjige Strongman i Američki san, u kojima je otkrio šta se zapravo skriva iza kulisa bogatih i slavnih.
Milan Jovanović Strogmen poslednjih deset godina radi kao onlajn personalni trener sa ljudima koji imaju višak kilograma i žele da dostignu mentalitet vrhunskog sportiste. Posle više hiljada klijenata koje je doveo do forme i zdravog načina života, u ovoj knjizi odgovorio je na najčešća pitanja i nedoumice u vezi sa zdravim mršavljenjem i treniranjem.
Više o svemu tome možete pročitati na veb-sajtu: milanstrongman.com
Milan Jovanović Strongmen DA, ŽELIM DA SMRŠAM Bolje prilike ne postoje, bolje prilike ćemo stvoriti kad odlučimo da loše i nezdrave navike zamenimo dobrim i zdravim.Od sutra sam na dijeti. Od sutra ne jedem slatkiše. Od sutra ću početi da tre... >>>
povez: mek |
799,00 DIN | na sajtu: 639,00 DIN
Pročitaj više