Vulkan Izdavastvo | Autor | Tanja Anđelković
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Tanja Anđelković

Autor - Tanja Anđelković

Tanja Anđelković je rođena 1981. godine. Ona je supruga, majka četvorice dečaka, direktorka prodaje i marketinga S media grupacije.

Posle dugogodišnjeg rada u medijima i razvijanja nacionalnog brenda Radio S, Tanja je sa suprugom uplovila u agrarnu industriju i tako su 2013. godine zajedničkim snagama osnovali brend Dolina Morave. Pošto je gurman i voli da kuva, Tanja je bila inspirisana da osmisli i svojevrsni kuvar koji će predstaviti nju, njenu porodicu, proizvodni pogon i poljoprivredno društvo Doline Morave.

Za svojih trideset osam godina uspela je da uz sport proputuje svet i postane dvostruka šampionka sveta u karateu, završi nižu muzičku skolu – smer klavir, ali i da znanje u oblasti prodaje i marketinga usavrši u velikim marketinškim agencijama i tako nastavi da se razvija u porodičnoj firmi koja uspešno posluje u Srbiji i regionu.

SITI I SREĆNI
Tanja Anđelković SITI I SREĆNI Nemate vremena da kuvate i nemate inspiraciju za pripremanje novih jela? Pred vama se nalazi kuvar koji će vas inspirisati da osmislite potpuno drugačije recepte, da zavolite kuvanje i da uživate u njemu. Pored... >>>
povez: tvrd |
2.499,00 DIN | na sajtu: 1.999,00 DIN
Pročitaj više