Vulkan Izdavastvo | Autor | Napoleon Hil, Džozef Marfi i Dejl Kar
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Napoleon Hil, Džozef Marfi i Dejl Karnegi

Autor - Napoleon Hil, Džozef Marfi i Dejl Karnegi

DEJL KARNEGI (1888–1955) bio je američki pisac, predavač i začetnik čuvenih kurseva o samousavršavanju, govorništvu, usvajanju interpersonalnih veština i prodaji. Godine 1936. napisao je jedan od najoriginalnijih vodiča svih vremena, Kako zadobiti prijatelje i uticati na ljude, knjigu koja je postala neverovatan bestseler, popularan i danas (2002. godine proglašena je za najbolju poslovnu knjigu XX veka).
NAPOLEON HIL (1883–1970) bio je izuzetno poštovan i uticajan pisac prvih modernih knjiga o motivacionom i ličnom razvoju. Njegova najpoznatija knjiga Misli i obogati se prodata je u više od šezdeset miliona primeraka i u ovom žanru predstavlja knjigu za sva vremena.
DR DŽOZEF MARFI (1989–1981) rođen je u Irskoj. Doktorirao je filozofiju i teologiju, postao jedan od najvećih svetskih stručnjaka iz oblasti misticizma i dinamike uma, i autor brojnih bestselera, među kojima je i knjiga Moć podsvesti. Diplomirao je hemiju u Njujorku i postao apotekar. Zatim se preselio u Los Anđeles i počeo da predaje na Institutu za teologiju.