Vulkan Izdavastvo | Autor | Ivana Plehinger
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Ivana Plehinger

Autor - Ivana Plehinger

IVANA PLEHINGER je rođena u Zagrebu 1973. godine. Posle završene Srednje muzičke škole upisala je Muzičku akademiju i postala je glavni vokal benda Funny Hill. Već tada muzika postaje pozornica na kojoj će se Ivanine uloge smenjivati. Ona je i komponovala pesme za mnoge hrvatske izvođače, od kojih je najistaknutiji Oliver Dragojević. Javnosti je postala poznata početkom devedestih godina prošlog veka pesmom Mala ptica nebeska. Godinama je vodila najgledaniju dečju emisiju Hugo, u kojoj je spontanošću i iskrenošću osvajala srca malih i velikih ljudi. Poslednjih nekoliko godina radi kao voditeljka na Narodnom radiju.
Ivana veruje da je muzika odvela do svega što danas voli, pa i do ove knjige. Zapravo, muzika je put koji je doveo do nje same. Najvećim uspehom smatra svoju srećnu porodicu – majka je dvojice sinova i supruga Bruna Kovačića, kompozitora i gitariste.
ONO ŠTO OSTAJE, UVEK LJUBAV JE
Ivana Plehinger ONO ŠTO OSTAJE, UVEK LJUBAV JE Ovo je knjiga posle koje više ništa neće biti isto – ni vi ni vaš život. U svom prvencu Ono što ostaje, uvek ljubav je Ivana Plehinger potpuno iskreno piše o najvećim iz... >>>
povez: broš |
699,00 DIN | na sajtu: 559,00 DIN
Pročitaj više