Vulkan Izdavastvo | Autor | Leontina Vukomanović
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Leontina Vukomanović

Autor - Leontina Vukomanović

Podaci za biografiju, poput datuma i mesta, nemaju nikakvog značaja za njeno autorstvo, kako u muzici, tako i za reči koje su pred vama, pa vam podatak da je rođena u Požarevcu, 13. novembra 1970. godine, ni na šta neće ukazati.

Slabo pamti ljude i događaje, što joj i ostavlja ogromnu mogućnost imaginacije i poigravanja sa slikama i karakterima. Uprkos tome, zahvaljujući novinama i internetu, seća se da je pobeđivala na svim domaćim festivalima i kao autor i kao izvođač.

U detinjstvu ju je progonio strah od smrti, uz bolno pitanje: „Više neću čuti muziku?“

Danas radi sa decom, ima sopstveni hor – „Čarolija“, objavila je nekoliko CD albuma za decu, od kojih poslednji u Zavodu za udžbenike, u okviru pesmarice „Ekološka bašta“. Član je Udruženja kompozitora Srbije, kao i Udruženja muzičara džeza i zabavne muzike, član Skupštine SOKOJ-a, Upravnog odbora Beogradskog džez festivala, kao i Upravnog odbora Srednje škole „Artimedia“.

U vrtiću njene ćerke poznatija je kao Lucijina mama. U poslednje vreme često deci peva svoju „Bekolino“ pesmu.
NIJE TAČNO SVE ŠTO LEPO ZVUČI
Leontina Vukomanović NIJE TAČNO SVE ŠTO LEPO ZVUČI „Njeni su stihovi muzika života, puls naših zemaljskih dana u kojima svaka ljubav može da se ogleda. Na mostovima koji nas spajaju i razdvajaju, u maglovitoj ravnici sprženih želja, ona vešt... >>>
Rasprodato
povez: broš |
499,00 DIN | na sajtu: 399,00 DIN
Rasprodato
Pročitaj više