Vulkan Izdavastvo | Autor
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Linkoln, Bejdžent i Li

Autor - Linkoln, Bejdžent i Li

Majkl Bejdžent (1948−2013) bio je poznati teoretičar, novinar i autor više pseudonaučnih knjiga koje su dovele u pitanje mnoge percepcije istorije i života Isusa Hrista. Najpoznatiji je kao koautor knjige Sveta krv, Sveti gral, koja je oduvek izazivala burne reakcije publike i postala inspiraciija mnogim piscima i filmadžijama.Ričard Li (1943−2007) bio je rođen u Nju Džersiju, ali je veliki deo života proživeo u Velikoj Britaniji. Bio je romanopisac i pisac kratkih priča. Autor je brojnih studija, ali je napoznatiji kao koautor knjige Sveta krv, Sveti gral, koja više decenija uznemirava i intrigira javnost. Poznato je da je svojevremeno inspirisala i Dena Brauna da napiše veliki hit Da Vunčijev kod.

Henri Linkoln je britanski autor rođen 1930. godine. Radio je kao televizijski voditelj, scenarista i glumac. Jedan je od autora tri epizode kultne serije Doktor Hu, radio je i na scenarijima za dokumentarne filmove koji su se bavili misterijama francuskog sela Ren le Šato. Kasnije je najveću slavu stekao kao jedan od autora svetskog bestselera koji već decenijama uzbuđuje i uznemirava javnost Sveta krv, Sveti gral.

SVETA KRV, SVETI GRAL
Linkoln, Bejdžent i Li SVETA KRV, SVETI GRAL Selo nadomak Pirineja, devetnaesti vek. Lokalni sveštenik otkriva dugo skrivanu tajnu. Uskoro postaje neverovatno bogat…Priča koja govori o zakopanom blagu ubrzo prerasta u pravu detektivsku avant... >>>
povez: mek |
999,00 DIN | na sajtu: 799,00 DIN
Pročitaj više