Vulkan Izdavastvo | Autor | DEJKER STOKER I Dž. D. BARKER
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

DEJKER STOKER I Dž. D. BARKER

Autor - DEJKER STOKER I Dž. D. BARKER

DEJKER STOKER

Dejker Stoker je autor, sportista i filmski reditelj rođen 1958. godine u Montrealu, i potomak je čuvenog Brema Stokera. Trenutno živi u Južnoj Karolini, a on i njegova supruga brinu o Zadužbini Brema Stokera. Popularan je govornik i često ga pozivaju da održi svoj prepoznatljivi govor Stoker on Stoker, the Mysteries Behind the Writing of Dracula, u kojem prepliće detalje priče o Drakuli sa istorijom porodice Stoker, govori o Bremu Stokeru dok je živeo u Dablinu i Londonu, razdvaja činjenice od fikcije i otkriva istinu o svemu vezanom za Stokera i Drakulu.


Dž. D. BARKER
Dž. D. Barker je autor nekoliko bestselera, finalista izbora za nagradu Bram Stoker, a porede ga sa Stivenom Kingom, Dinom Kuncom i Džonom Solom. Kao dete je želeo da bude pomalo od svega – lekar, policajac, naučnik, a pisanje mu omogućava da zaviri u svaki od tih svetova dok sedi za radnim stolom. Živi na relaciji Florida–Pensilvanija, sa suprugom Dejnom i njihova dva psa, koji svakodnevno sede ispred vrata njegove kancelarije i željno iščekuju njegov novi roman i njihovu popodnevnu šetnju.

Drakul
DEJKER STOKER I Dž. D. BARKER Drakul Godina 1868. Dvadesetjednogodišnji Brem Stoker zaključao se u napuštenoj kuli da bi se suočio sa neopisivim zlom. Naoružan samo ogledalima, raspećima, svetom vodicom i pištoljem, moli se da... >>>
povez: bros |
899,00 DIN | na sajtu: 719,00 DIN
Pročitaj više