Vulkan Izdavastvo | Autor | Henrik Feksevs
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Henrik Feksevs

Autor - Henrik Feksevs

HENRIK FEKSEVS došao je na ovaj svet 1971. godine. Otprilike kada je krenuo u osnovnu školu, počeo je da se interesuje za magiju. Te godine školovanja pokazaće se kao pravi izazov, možda ne toliko za Henrika koliko za ostalu decu. Kada je bio tinejdžer, shvatio je da je magija samo oblik nesvesnog uticaja, pokušaj da se kontrolišu dela i uverenja drugih ljudi. Do današnjeg dana, on je i dalje šokiran činjenicom da mu niko nije rekao da takvo znanje može da bude veoma korisno prilikom upoznavanja devojaka. 
Zadržao je svoje interesovanje za načine na koji ljudi utiču jedni na druge, i zato je proučavao tehnike komunikacije i mentalne veštine iz raznoraznih oblasti, od klasične psihologije do hipnoze, i analizirao je njihovu upotrebu u medijima, reklamiranju, propagandi i memetici. 
Danas je najpoznatiji švedski psihološki manipulator, mentalni iluzionista i prenosilac znanja o nesvesnoj komunikaciji i uticaju. Henrik je napisao osam knjiga, koje su prodale u više od milion primeraka širom sveta i do sada su prevedene na trideset jezika. Međutim, pravi Henrik je onaj koji je na sceni, bilo da nastupa kao predavač ili mentalista. 
Njegova jedinstvena vrsta obmane i iskrene psihološke tehnike izdvajaju ga kao jedinstvenog zabavljača, čiji su nastupi rasprodati širom sveta. Godine 2009. dobio je nagradu Danidžer memorijal u Americi za „izvanredan profesionalizam i nastup u mentalizmu“. Sa druge strane, 2014. godine u Švedskoj je dobio i nagradu za „najgoreg TV voditelja“. Negde dobiješ, negde izgubiš. Henriku je rečeno da su njegove moći opasne, ali on to apsolutno poriče. Umesto toga, opisuje sebe kao divnog, opuštenog momka koji voli da upoznaje ljude. Naročito one ljude koji rade ono što on hoće.

Photo: Daniel Stigefelt

MANIPULACIJA I MOĆ
Henrik Feksevs MANIPULACIJA I MOĆ Želite da odmah primetite da vas neko laže? Flertujete na pravi način? Prodate svoju priču svima? Naravno, reći ćete, ko ne želi da poseduje ove veštine?Henrik Feksevs je fascinantna ličnost. Neki bi ga ... >>>
povez: broš |
799,00 DIN | na sajtu: 639,00 DIN
Pročitaj više